Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνεργασία του ΠΑΟΚ με Athlenda

Συνεργασία του ΠΑΟΚ με Athlenda

athlenda

Την συνεργασία της με την Athlenda (αποτελεί δημιούργημα του Λάζαρου Παπαδόπουλου) ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με το Athlenda (www.athlenda.com), την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανάδειξης ταλέντων, την οποία θα χρησιμοποιήσει στα πλαίσια της στελέχωσης της ομάδας για τη σεζόν 2018-2019.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε ήδη επίσημο JOB OPENING μέσα στην πλατφόρμα του Athlenda (www.athlenda.com), δημιουργώντας μία ακόμη προοπτική επιλογής ταλέντων υψηλών προδιαγραφών από την Ευρώπη και την Αμερική, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε αθλητές που έχουν απίστευτη θέληση και ικανότητες, να διεκδικήσουν το όνειρό της συμμετοχής σε μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την πρωτοποριακή πλατφόρμα Athlenda.com, δήλωσε: «Tο Athlenda είναι ένα εργαλείο πολύ χρήσιμο γιατί δίνει άμεση πληροφόρηση και δημιουργεί μία νέα δυνατότητα επιλογής αθλητών. Νομίζω ότι είναι ένα εργαλείο που είναι πραγματικά χρήσιμο και θέλω να το αξιοποιήσουμε».

Ο Team Manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης αναφερόμενος στη συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με το Athlenda.com τόνισε: «Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από το Athlenda, έχουμε την ευκαιρία να βρούμε πραγματικά αθλητικά μπασκετικά διαμάντια έτσι ώστε να τα φέρουμε στην ομάδα μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του Athlenda και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία».

Δείτε ΕΔΩ το video με τις δηλώσεις των Νίκου Σταυρόπουλου και Τέλη Ζουρνατσίδη για τη συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Athlenda.
Ήδη η πρώτη μεταγραφή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2018-2019 είναι πραγματικότητα με τον 25χρονο forward Jamal Jones, να είναι ο πρώτος που εντάσσεται στην ομάδα μέσω του Athlenda Career Program”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …