Κεντρική Basket League Άρης Συνεργασία της ΚΑΕ Άρης με Athlenda

Συνεργασία της ΚΑΕ Άρης με Athlenda

aggelou athleda

Η ΚΑΕ Άρης επισήμως ανακοίνωσε την συνεργασία με το Athlenda Career Program, το οποίο αποτελεί δημιούργημα του Λάζαρου Παπαδόπουλου με τον οποίο διατηρεί πολύ καλή σχέση ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με το Athlenda CareerProgram. Επέλεξε να γίνει μέλος του νέου αυτού προγράμματος του Athlenda με σκοπό την εύρεση πιο στοχευμένων παικτών, που θα ενταχθούν στην ομάδα για τη σεζόν 2018-2019.

Με το career program του Athlenda, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα αναζητήσει νέα ταλέντα ικανά να ανταποκριθούν στο όραμα του  προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου. Συγκεκριμένα ο coach ανακοίνωσε το JOB OPENING της ομάδας μέσα στο Athlenda,καλώντας νέους αθλητές να δείξουν τις ικανότητές τους, κάνοντας apply στο Job Opening.

Ήδη η ομάδα έχει δεχτεί πολλές αιτήσεις μέσα από το Athlenda Career Program και ξεκίνησε να βλέπει προφίλ παικτών ικανών να ενταχθούν ομαλά στην ομάδα. Δες το σχετικό video ΕΔΩ.

Εάν θέλεις να πάρεις μέρος στο JOB OPENING το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα μπασκετικό προφίλ στο www.athlenda.com και να κάνεις apply στο ARIS B.C JOB OPENING”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…