Κεντρική A2 Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για Καβάλα και Βύρωνα Καβάλας (pics)
A2

Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για Καβάλα και Βύρωνα Καβάλας (pics)

EK Καβάλας και ο ΑΠΣ Βύρων Καβάλας ανακοίνωσαν ότι θα έχουν συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων, κ.Βαγγέλης Παππάς και Άρης Καρύπογλου, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου, στην οποία ανακοίνωσαν τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά:

“ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΣ ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.

Πλήρης συνεργασία σε όλα τα επίπεδα συμφωνήθηκε σήμερα το πρωί στη κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι Πρόεδροι των δύο Συλλόγων, κ.Βαγγέλης Παππάς και Άρης Καρύπογλου.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ κ. Βαγγέλης Παππάς δήλωσε μεταξύ άλλων: “Η σημερινή μας συνάντηση έχει σαν σκοπό να παρουσιάσουμε τη συνεργασία που ανοίγεται από σήμερα ανάμεσα στην Ενωση και στον Βύρωνα Καβάλας, ο οποίος απ` ότι έχω πληροφορηθεί είναι η ομάδα που είχε το παλαιότερο τμήμα μπάσκετ. Από φέτος αρχίζει να το αναβιώνει.

Η Ένωση χρειάζεται πάντοτε ένα προθάλαμο προετοιμασίας για τη μεγάλη ανδρική ομάδα. Διάφορες συνεργασίες που κάναμε με άλλους συλλόγους δεν είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για μας θα είναι μεγάλο ευεργέτημα να δημιουργήσουμε κάποτε μια ομάδα με ντόπιο στοιχείο και αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι παίκτεςθα “ψήνονται” στον Βύρωνα.

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και ο Βύρων θα είναι «συγκοινωνούντα δοχεία» και θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ”.

Ο πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας κ. Άρης Καρύπογλου τόνισε: “Θα έχουμε μια συνεργασία με την Ένωση που είναι το νούμερο ένα ομάδα της πόλης μας και θα μας τροφοδοτεί με κάποια ταλέντα, κάποιους παίκτες που θα τους «ψήνουμε» και φυσικά θα τους παίρνει πίσω η Ένωση. Τα όνειρα μας και οι σκέψεις μας έγιναν πραγματικότητα.

Ο Βύρωνας στο μπάσκετ θα έχει μια ξεχωριστή διοικούσα στο μπάσκετ που φυσικά θα μας ενημερώνει για τα πάντα. Ο κ. Χατζημόσχου θα είναι ο υπεύθυνος του τμήματος του μπάσκετ και θα έχει μια ομάδα μελών που θα τον στηρίζει. Ο Βύρωνας είναι αυτόνομος , ελπίζουμε να πάνε όλα καλά στη συνεργασία με την Ένωση””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Η Ελευθερούπολη διέσυρε τον Λεύκιππο στη Ξάνθη

Το δεύτερο μεταξύ τους φιλικό έδωσαν Λεύκιππος και Ελευθερούπολη, η οποία προ ημερών είχε …