Κεντρική Γ' Εθνική Συμφωνία με Μπριλάκη

Συμφωνία με Μπριλάκη

emmanouil brilakis

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάνο Μπριλάκη ανακοίνωσε ο Ιωνικός ΝΦ, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά κι εκτός παρκέ.

Ο γνωστός ορθοπεδικός θα στηρίξει με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

“Ομάδα η οποία αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο χωρίς σοβαρή ιατρική υποστήριξη δεν γίνεται!

Ο Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας συμφώνησε με τον, γνωστό στους αθλητικούς κύκλους, ορθοπαιδικό Μάνο Μπριλάκη ο οποίος θα αναλάβει την ιατρική υποστήριξη της ανδρικής ομάδας.

Ο Μάνος Μπριλάκης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (MSc) στα “Μεταβολικά Νοσήματα Οστών” και είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων και είναι πιστοποιημένος Καθηγητής της Ευρωπαϊκής Αθλιατρικής Εταιρείας (ESSKA Teacher). Από το 2016 έως και σήμερα είναι επιμελητής της Γ’ Ορθπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Παλαιό Φάληρο και στο Μαρούσι.

Έχει εργαστεί σε πολλές αθλητικές ομάδες σαν υπεύθυνος ορθοπαιδικός με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ενώ από το 2012 έως και σήμερα είναι ιατρός της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…