Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού θα είναι από αύριο τα εισιτήρια διαρκείας. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ ενημέρωσε ότι από αύριο θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας φίλοι της ομάδας, που δεν είχαν την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά:

“H διάθεση των καρτών διαρκείας για τους ΝΕΟΥΣ κατόχους για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 έχει ήδη ξεκινήσει.

Βασικά χαρακτηριστικά προγράμματος καρτών διαρκείας 2018/2019

1. Είσοδος και εγγυημένη θέση για όλους τους κατόχους, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2018 – 2019 σε όλες τις διοργανώσεις. Περίπου 36-41 εντός έδρας αγώνες για τις 3 διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα.

2. Συμμετοχή σε μια σειρά από διαγωνισμούς, κληρώσεις, προωθητικά προγράμματα και προσφορές από τους χορηγούς και συνεργάτες της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για όλους τους κατόχους διαρκείας.

3. Η αγορά του εισιτήριου με την ΟLYMPIACOS BC WORLD Mastercard εξασφαλίζει έκπτωση 10% και μέχρι 8 άτοκες δόσεις αποπληρωμής της κάρτας διαρκείας καθώς και πλήθος άλλων προνομίων και δικαιωμάτων για τον κάτοχο.

Από πού μπορώ να προμηθευτώ την κάρτα μου;

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από τα εκδοτήρια και τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας στο www.olympiacosbc.gr, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210 89 38 007.

Οι αγορές των νέων καρτών διαρκείας καθώς και οι νέες αγορές αυτών θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

1. Τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα:

• 210-4527471 (για τις κατηγορίες Court Seats, VIP).

• 210-4527473 & 210-4527474 (για τα Οικογενειακά Τμήματα (203/204).

• 210-4815876, 210-4828160, 210-4824225 & 210-4810215 (για τις κατηγορίες, Club 3 (τμήμα: 227), Club 4 (τμήματα: 228/229/230/231), Central 1 (τμήματα: 308/324), Central 2 (τμήματα: 306/310/322/326).

• Στο Call Center: 210-8938007 (εκτός των Court Seats, VIP, Οικογενειακά τμήματα).

2. Μέσω Internet από το www.olympiacosbc.gr και από το www.ticketmaster.gr.

3. Από τα Εκδοτήρια και τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Σ.Ε.Φ.

Ώρες Λειτουργίας: Τα γραφεία καθώς και τα εκδοτήρια της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως 18:00.

Τρόποι πληρωμής:

• Χρεωστικές Κάρτες

• Μετρητά

• Κατάθεση Web Banking (Αποστολή συναλλαγής μέσω Fax στο 210 45 27 601 ή μέσω email στο info@olympiacosbc.gr.

• Πιστωτικές κάρτες (μέχρι 8 άτοκες δόσεις για τους κατόχους της OLYMPIACOS BC WORLD Mastercard μέχρι 3 άτοκες δόσεις για τους κατόχους άλλων καρτών.

Τα προνόμια των κατόχων διαρκείας της περιόδου 2018-19

Για όλους τους κατόχους:

• Εγγυημένη θέση

• 10% έκπτωση στις επίσημες μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES.

• Εκπτωτικά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 80€ από τις επίσημες μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES

• Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς εντός και εκτός του γηπέδου και προσφορές από τους χορηγούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

• Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο

• Αποκλειστική προτεραιότητα στην προμήθεια εισιτηρίων για το Euroleague Final Four.

VIP/Court Seats:

• Εγγυημένη θέση

• 10% έκπτωση στις επίσημες μπουτίκ του Ολυμπιακού *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES

• Εκπτωτικά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 80€ από τις επίσημες μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES

• Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς εντός και εκτός του γηπέδου και προσφορές από τους χορηγούς του Ολυμπιακού

• Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο

• Θέση Parking / Valet Parking

• VIP Είσοδος

• Αποκλειστική πρόσβαση στο καινούριο VIP Lounge.

• Δικαίωμα συμμετοχής σε ταξίδια της ομάδας στο εξωτερικό (όπου προβλέπεται)

• Ετήσια εκδήλωση με τους παίκτες και προπονητές της ομάδας

• Ειδικά προνόμια για το Olympiacos VIP Season Cards Club

Τα προνόμια της OLYMPIACOS BC WORLD Mastercard

• Συλλογή πόντων με κάθε χρήση της κάρτας και εξαργύρωση σε δώρα, προϊόντα και εμπειρίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

• Έκπτωση 10% στην αγορά ή στην ανανέωση του διαρκείας. Η έκπτωση ισχύει ΜΟΝΟ για ένα εισιτήριο διαρκείας και ΜΟΝΟ για τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD. Σε περίπτωση που ο κάτοχος της OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD έχει διαρκείας στα οικογενειακά τμήματα (203/204) και ΜΟΝΟ τότε η έκπτωση ισχύει για όλα τα εισιτήρια. Αν τώρα κάποιος κάτοχος της OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα για αγορά και άλλων καρτών διαρκείας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλά χωρίς να παρέχεται η έκπτωση του 10% για τα εισιτήρια αυτά.

• 8 άτοκες δόσεις για εξόφλησή της

• Κληρώσεις δώρων κάθε μήνα

• Μοναδικά και άλλα αποκλειστικά προνόμια

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα προνόμια που απολαμβάνετε με την πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. World Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, την μοναδική κάρτα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να προσφέρει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού δώρα και αξέχαστες εμπειρίες με την ομάδα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την για οποιαδήποτε αγορά σας, συλλέγετε πόντους και τους εξαργυρώνετε σε μοναδικά δώρα, όπως: εισιτήρια court seat, κάρτες διαρκείας, ταξίδι στο εξωτερικό με την ομάδα κ.α.

Επιπλέον, όσοι φίλαθλοι την αποκτήσουν έως 1/10/2018 θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 50€ για εξαργύρωση στα Official Olympiacos B.C. Stores! Ταυτόχρονα, θα συμμετέχουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση από την οποία θα αναδειχθεί ένας μεγάλος τυχερός που θα ταξιδέψει με έναν φίλο του στο εξωτερικό για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, μαζί με την αγαπημένη του ομάδα!

Όσοι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας Olympiacos B.C. World Mastercard ή Olympiacos B.C. World Mastercard Gold (νέοι και υφιστάμενοι) την χρησιμοποιήσουν για την αγορά της κάρτας διαρκείας τους, επωφελούνται αποκλειστικά από 10% έκπτωση και έως 8 άτοκες δόσεις, ενώ συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση, όπου 20 τυχεροί θα κερδίσουν επιστροφή της αξίας της κάρτας διαρκείας τους, έως €300.

Αίτηση για την πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. World Mastercard μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και σύντομα, στο χώρο πώλησης των καρτών διαρκείας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για έκδοση πιστωτικής κάρτας: Ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης, πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, τελευταία απόδειξη μισθοδοσίας (για μισθωτούς), τριμηνιαία εκκαθάριση ή το τελευταίο απόκομμα σύνταξης (για συνταξιούχους).

Πληροφορίες & όροι συμμετοχής

Τ. 18 2 18, www.piraeusbank.gr

Κάρτα Μέλους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από πέρυσι συμβάλλει στην προσπάθεια του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για ανάπτυξη και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Έτσι, όλοι οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας της Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πρέπει και φέτος να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Για τον λόγο αυτό στον ίδιο χώρο διάθεσης των καρτών διαρκείας στα εκδοτήρια καθώς και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΕΦ, θα λειτουργεί τμήμα εγγραφής/ανανέωσης μελών. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σε περίπτωση πολυκοσμίας, εγγραφές και ανανεώσεις μελών γίνονται ήδη από το «Γραφείο Μελών / Φιλάθλων» το οποίο βρίσκεται στην εμπορική στοά του Στ. Καραϊσκάκη, κάτω από τις θύρες 17/18/19. Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε κάρτα μέλους ανέρχεται στα 50€ (για ενηλίκους και παιδιά) και αφορά στην ετήσια συνδρομή Μέλους (δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Και φέτος, με την εν λόγω κάρτα, το Μέλος θα έχει την δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών). Αν κάποιος είναι ήδη κάτοχος της Κάρτας Μέλους του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πρέπει να αναφέρει τον αριθμός της κατά την διαδικασία αγοράς της κάρτας διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διευκρινίζεται ότι, όσοι φίλαθλοι αγοράσουν διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή του CALL CENTER (210 89 38 007), θα πρέπει να είναι ενεργά μέλη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Φιλικά επιπέδου Euroleague στην Κύπρο

Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σε τουρνουά φιλικών παιχνιδιών στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλο…