Κεντρική Basket League Άρης “Όνειρο κάθε αθλητή να παίζει στον Άρη και στο Παλέ…”

“Όνειρο κάθε αθλητή να παίζει στον Άρη και στο Παλέ…”

slaftsakis diamantis

Mετά από μια “περιπλάνηση” έξι χρόνων σε Δράμα, Αμαλιάδα, Πάτρα και Τρίκαλα o Διαμαντής Σλαφτσάκης θα αγωνιστεί στον Άρη και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την συμφωνία του με τους “κίτρινους”. Συγκεκριμένα είπε:

“Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη. Από την πλευρά μου θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για το καλύτερο της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το γήπεδο, έχοντας στο πλευρό του αυτό το κοινό. Θα προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε χωρίς τραυματισμούς και ο καθένας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε με τη βοήθεια και του κόσμου να φύγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα ανταπεξέλθουμε και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που θα υπάρχουν”.

Όσο για τον Βαγγέλη Αγγέλου; “Έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην απόφαση μου. Θα έλεγα πως ήταν ‘βαρόμετρο’ στην επιλογή μου να έρθω σε μια ομάδα με τεράστια οντότητα, όπως ο Άρης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…