Κεντρική Basket League Άρης “Να γίνω μέρος της ιστορίας του Άρη…”

“Να γίνω μέρος της ιστορίας του Άρη…”

Eνθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Άρη είναι ο Ραμόν Χάρις ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα είπε:

“Eίναι μεγάλη η ικανοποίηση μου και ο ενθουσιασμός μου που είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές και ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται Άρης, όταν θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε προετοιμασία, ενόψει της νέας χρονιάς που γνωρίζω ότι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική”.

Για τους οπαδούς του Άρη τόνισε: “Θυμάμαι ότι οι οπαδοί του Άρη ήταν ιδιαίτερα θορυβώδεις και στήριζαν πολύ την ομάδα, κάτι το οποίο θέλω να κάνω κι εγώ με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, έχοντας αυτό τον κόσμο στο πλευρό σου”.

Συνεχίζοντας ανέφερε: “Γνωρίζω πως το να παίζεις για τον Άρη είναι μεγάλη υπόθεση, διότι πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Θέλω πολύ να γίνω μέρος αυτής της ιστορίας. Η συμμετοχή στο Basketball Champions League ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο υπέγραψα στον Άρη. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να πάω το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο και να βελτιωθώ κι εγώ μαζί με την ομάδα”.

Για τα στοιχεία που τον διακρίνουν υπογράμμισε: “Έχω την ικανότητα να παίρνω τα μεγάλα σουτ. Επίσης, πιστεύω ότι είμαι ένας παίκτης που μπορώ να κάνω αρκετές δουλειές και στις δυο πλευρές του γηπέδου”.

Οσο για την υπόσχεσή του στους φίλους των “κιτρίνων”; “Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους του Άρη είναι ότι θα παλεύω και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Bεργίνης: “Εχω χαρίσει λεφτά άνω του 50% των οφειλομένων”

Ο Δημήτρης Βεργίνης “τοποθετήθηκε” επίσημα αναφορικά με το θέμα των οφειλομένω…