Κεντρική Basket League Άρης “Kατάλληλος ο Αγγέλου για να βγάλει αυτά που μπορεί ο Κάιζερ…”

“Kατάλληλος ο Αγγέλου για να βγάλει αυτά που μπορεί ο Κάιζερ…”

kyser

Ο Μάικλ Κάιζερ ανήκει πλέον στον Άρη και είναι γεγονός πως για το… deal έπαιξε αρκετό ρόλο το γραφείο που τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα αφού τονίστηκε προς τον Αμερικανό πως θα ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή γι’ αυτόν να μετακομίσει στους “κίτρινους” λόγω του μεγέθους τους. Ο Αλέξανδρος Παπασιώπης, που αποτελεί έναν εκ των μάνατζερ του παίκτη, ανέφερε στην ραδιοφωνική εκπομπή AllAboutARIS ON AIR:

Για την συμφωνία με τον Άρη:

“Δεν ήταν μια εύκολη περίπτωση. Ο “Κάι” είναι ένα παιδί με θετική παρουσία στο πρωτάθλημα. Προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ελληνικών και μη. Με τις σωστές ενέργειες των ανθρώπων του Άρη και με την δική μας  επιθυμία, καθώς ο κόουτς  Βαγγέλης Αγγέλου θεωρήσαμε πως είναι ο κατάλληλος προπονητής για να βγάλει ο παίκτης αυτό που μπορεί στο παρκέ, ήρθε η συμφωνία με τον Άρη.

Το οικονομικό παίζει τον ρόλο του. Είναι λογικό κάθε πλευρά να προσπαθεί να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Σημασία δεν έχει πλέον αυτό όμως. Ολοι έχουν δεύτερες σκέψεις. Θέλουν να ζυγίσουν τις επιλογές τους. Η αλήθεια είναι πως μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες. Ο ‘Κάι’ ήρθε στον Άρη και λόγω της δυναμικής του κόσμου, της πόλης και της συμμετοχής της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος από μόνος του. Δεν περιμένουμε να παίξει στην Ευρωπη για να το πούμε αυτό. Αυτό είναι βέβαιο. Όμως ο οποιοσδήποτε Αμερικάνος  το υπολογίζει και αυτό. Θέλει να αγωνιστεί στην διεθνή σκηνή.”

Για τις ικανότητες του παίκτη:

“Περιμένουμε πολλά περισσότερα από πέρυσι. Ο παίκτης βελτιώθηκε και δυνάμωσε πάρα πολύ. Δούλεψε σε απίστευτα επαγγελματικά πλαίσια. Ο τρόπος δουλειάς των ανθρώπων της Κύμης βοήθησε στην βελτίωση των παικτών της ομάδας και συγκεκριμένα του Κάιζερ. Αξίζει να το σημειώσουμε αυτό. Ο παίκτης παίζει και στο 4, γιατί είναι ένα παιδί με καλό μιντ ρέιντζ σουτ. Είναι εύστοχος στις βολές. Εχει την ικανότητα αμυντικά να κρίνει παιχνίδια, όπως έκανε φέτος, αλλά θα κάνει και με την φανέλα του Άρη. Διακρίνεται για την αθλητικότητά του και για την ικανότητα του να τελειώσει τις φάσεις. Εύχομαι να πάει καλά και να διακριθεί μ,ε την φανέλα της καινούριας του ομάδας και να τον δούμε στην κορυφή με τους σκόρερ και τους πολυτιμότερους παίκτες στο πρωτάθλημα.”

Για τον χαρακτήρα του παίκτη: 

“Ένα πολύ καλό παιδί. Μην σας ξεγελούν τα τατουάζ. Μιλάμε για ένα πολύ ευγενικό και ήρεμο παιδί. Ο κόουτς είχε την ευκαιρια να το διαπιστώσει αυτό, κατά την διαδικασία προσέγγισης. Ο Άρης το έλαβε υπόψιν του αυτό και τον επέλεξε, καθώς, όπως γνωρίζουμε, ένας κακός χαρακτήρας δεν είναι ποτέ χρήσιμος σε μία ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…