Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ήθελα πάντα να παίξω με μία ομάδα στην Ευρώπη…”

“Ήθελα πάντα να παίξω με μία ομάδα στην Ευρώπη…”

Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σταύρος Σχίζας ο οποίος μεταξύ άλλων “έμεινε” στο ότι θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, έναν παράγοντα στον οποίο είχε σταθεί το ebasket.gr το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με την διάθεση που είχε ο Ελληνας παίκτης να μετακομίσει στον “Δικέφαλο”. Συγκεκριμένα ο Σχίζας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή την καριέρα μου. Ήθελα πάντα να παίξω με μία ομάδα στην Ευρώπη, όταν πέρσι πήρα την απόφαση να πάω στον Κολοσσό, ήθελα να βρω χρόνο για να δείξω την αξία μου. Νομίζω ότι τα κατάφερα καλά, ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα με τεράστια ιστορία, με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο”.

Συνεχίζοντας, τόνισε: “Μου αρέσει πολύ να δουλεύω στο γήπεδο. Πάντα το είχα, αλλά με βοήθησε πολύ σε αυτό και η παρουσία μου στην Αμερική για τέσσερα χρόνια. Με την δουλειά βελτιώνεσαι κι αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα μου. Αυτό είναι το στυλ του παιχνιδιού μου, να παίζω πάντα με πάθος και στο 100%”.

Οσο για τις φιλοδοξίες του; “Θέλω να πω αρχικά ότι είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο μου ταιριάζει, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται και θέλω να τους δικαιώσω με την παρουσία μου τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρσι στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι πέτυχε με το παραπάνω τον στόχο του, οπότε θα ήθελα να φτάσουμε στα ίδια, μακάρι να καταφέρουμε και κάτι παραπάνω, αυτό θα είναι τέλειο και φυσικά στην Ευρώπη να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω”.

Επιβεβαίωση eBasket! Ανακοίνωσε τον Σχίζα ο ΠΑΟΚ (vid): Εδώ οι λεπτομέρειες…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…