Κεντρική Basket League Άρης “Η ομάδα θα στηριχτεί πολύ στην άμυνα της…”

“Η ομάδα θα στηριχτεί πολύ στην άμυνα της…”

verginis aggelou

Για διάφορα θέματα μίλησε ο Δημήτρης Βεργίνης ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στην κλήρωση του πρωταθλήματος που έγινε την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είπε στην ραδιοφωνική εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR”:

Για τις πυρκαγιές στην Αττική: 

“Αυτό που περνάει η χώρα μας είναι τραγικό και ασύληπτο. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο. Είναι απίστευτες οι συνθήκες που ζουν οι άνθρωποι εκεί. Αυξήθηκαν οι νεκροί  και πλέον μιλάμε για μια πολύ θλιβερή κατάσταση. Πρέπει να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μπορούμε”.

Για την κλήρωση:

“Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση. Έγινε νωρίς φέτος και οι ομάδες μπορούν να οργανωθούν καλύτερα και να προετοιμάσουν το πρόγραμμα τους. Η κλήρωση δεν είναι εύκολη. Το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό και δύσκολο. Όλες οι ομάδες θα είναι βελτιωμένες και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε στο 100% των δυνάμεων μας. Σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Για το νέο πρωτάθλημα και το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων:

“Φέτος μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Ακόμη και οι ομάδες που έρχονται, όπως το Περιστέρι και ο Χολαργός, είναι ομάδες με παράδοση και με καλούς παίκτες. Αλλάξαμε σελίδα σε σχέση με πέρσι. Ο κ. Γουλιέλμος και ο πρόεδρος ο κ. Παπαγεωργίου είναι δύο άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα. Ο κόουτς Αγγέλου γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Άρης και θα πετύχει σίγουρα τους στόχους που έχει θέσει για φέτος. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή, να δημιουργήσουμε ένα καλό ρόστερ, με χημεία και να δώσουμε έναυσμα στον κόσμο ώστε να γεμίσει το γήπεδο και να είναι και φέτος ο 6ος παίκτης μας. Όποιος  παίζει σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να ματώνει για αυτήν”.

Για την υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη:

“Ελπίζουμε να λήξει θετικά. Αναμένουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.”

Για το αγωνιστικό προφίλ των “κιτρίνων”:

“Η ομάδα θα στηριχτεί πολύ στην άμυνα της με αθλητικά στοιχεία και στην επίθεση θα είμαστε συγκεντρωμένοι. Όλα όμως ξεκινούν από την άμυνα και την τακτική. Ο κόουτς θα μας δώσει της κατάλληλες οδηγίες και θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με τον καλύτερο μας εαυτό”.

Για τo σχόλιο Γουλιέλμου για τον ίδιο:

“Πραγματικά είναι πολύ τιμητική αυτή η δήλωση του κ. Γουλιέλμου. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Έχουμε μία σχέση λίγων μηνών, όμως και οι δύο αγαπάμε αυτή την ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο για αυτήν. Τον ευχαριστώ για αυτό. Τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει όμως για αυτό παλεύει ο κύριος Γουλιέλμος και οι συνεργάτες του. Παλεύουν  για να κάνει η ομάδα ένα νέο ξεκίνημα. Ολοι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…