Κεντρική Basket League Άρης “Bαρύ το όνομα του Άρη, να αντέξει ο Γουλιέλμος…”

“Bαρύ το όνομα του Άρη, να αντέξει ο Γουλιέλμος…”

aggelou aris sinedefksi

Ο Άρης θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στο Λαύριο, την δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ενώ την τρίτη αγωνιστική υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε: “Στον Aρη υπάρχει ένα βαρύ όνομα που δημιουργεί ευθύνες και «πρέπει». Ευχόμαστε ο κύριος Γουλιέλμος να αντέξει και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που θα κερδίσει το στοίχημα με τον κόσμο”.

Ακόμη ανέφερε: “Η κλήρωση είναι ίδια για όλες τις ομάδες και όλες θέλουν να είναι έτοιμες την κατάλληλη στιγμή. Εμείς αγωνιζόμαστε να έχουμε μία ομάδα «χημικά» έτοιμη πρώτα απ’ όλα και να έχει αντοχή και διάρκεια με καταρχήν στόχο να είναι έτοιμη την άνοιξη.

Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό ο Άρης χρειάζεται τον κόσμο του, τις σχέσεις των ανθρώπων, όλους εκείνους που τον βοηθάνε. Ελπίζουμε σε αυτή την καινούρια προσπάθεια να είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια. Ο σχεδιασμός των μεταγραφών προχωράει, υπάρχει πρόβλημα με το θέμα Μποχωρίδη, θα συνεχίσουμε, θα λύσουμε κι αυτόν τον -ελπίζω όχι- Γόρδιο Δεσμό και θα συνεχίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…