Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πρωτοβουλία Γιαννακόπουλου για τα θύματα των πυρκαγιών

Πρωτοβουλία Γιαννακόπουλου για τα θύματα των πυρκαγιών

giannakopoulos 2

Κίνηση αλληλεγγύης και από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος διαθέτει -μέσω των ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ– ειδικό βαν με είδη πρώτης φροντίδας για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η φονική φωτιά που έπληξε την Αττική και βύθισε την Ελλάδα στο πένθος, έχει ενεργοποιήσει τον αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τις εταιρείες της οικογένειας να συνδράμουν άμεσα και ουσιαστικά για την ανακούφιση των πληγέντων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ, ιδιοκτησίας του «ισχυρού άνδρα» του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, κοντά στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, καταγράφοντας τις ανάγκες για φαρμακευτικά είδη, πάντα σε συνεργασία με τους επισήμους φορείς και Δήμους.

Με πρωτοβουλία του κ. Γιαννακόπουλου, θα διατεθεί ειδικό βαν με είδη πρώτης φροντίδας, όπως βρεφικά γάλατα σε σκόνη, κρέμες για τα εγκαύματα, κολλύρια κι αλλά χρήσιμα και χρηστικά, τα οποία θα διανεμηθούν στα κέντρα συλλογής. Συνεχίζεται, δε, η καταγραφή των αναγκών και σε φάρμακα, ώστε οι δύο εταιρείες να βοηθήσουν όπως μπορούν τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τη φονική φωτιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…