Κεντρική Γ' Εθνική Ο Θωμόπουλος και το νέο τεχνικό τιμ του Ηλυσιακού!

Ο Θωμόπουλος και το νέο τεχνικό τιμ του Ηλυσιακού!

thomopoulos

Ο Ηλυσιακός τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στα παρκέ της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και αποφάσισε να πορευτεί με τον ίδιο προπονητή, που τον ανέβασε κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θανάση Θωμόπουλο, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού ανακοινώνει την ανανέωση με τον πρώτο προπονητή της ομάδας, Θανάση Θωμόπουλο.

Επίσης, ανακοινώνουμε την ανανέωση με τον γυμναστή, Νίκο Αλεξίου και με τον τιμ μάνατζερ, Αλέξανδρο Παπαδημητράκη, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερο ζήλο και βοηθάει τα μέγιστα σε πολλούς τομείς.

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο, Δημήτρη Μπουζούλα, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, όπως επίσης και προπονητής στην εφηβική ομάδα.

Ο Δημήτρης Μπουζούλας είναι 38 ετών και έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στον Αθηναϊκό, στην Ευρυάλη, ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο Κουκάκι.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Τέλος, ευχόμαστε καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στον προπονητή, Δημήτρη Τσικίνα, ο οποίος αποτελεί βασικό κομμάτι της οικογένειας του Ηλυσιακού, αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…