Κεντρική Basket League Άρης H αισιοδοξία του Βεργίνη και τα… εγκώμια από Γουλιέλμο

H αισιοδοξία του Βεργίνη και τα… εγκώμια από Γουλιέλμο

verginis aggelou

Mαζί με τους Αγγέλου και Γουλιέλμο στην κλήρωση του πρωταθλήματος βρέθηκε και ο Δημήτρης Βεργίνης για τον οποίο μάλιστα μίλησε με πολύ καλά λόγια ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. “Ο Δημήτρης στη δική μου την καρδιά είναι πρωταθλητής! Τέτοια παιδιά θέλουμε! Μακάρι να είχαμε κι άλλους πέντε τέτοιους”, είπε ο Γουλιέλμος για τον Βεργίνη ο οποίος φάνηκε αισιόδοξος για τον νέο Άρη.

Συγκεκριμένα τόνισε:

“Αυτό που πρέπει να ευχηθούμε είναι υγεία σε όλους τους αθλητές και υπομονή και δύναμη σε όλους τους προπονητές. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και σε αυτές που παίζουν και στην Ευρώπη. Καταρχήν είναι καλό που η κλήρωση έγινε αρκετά νωρίς, για όλες τις ομάδες, για να ελέγξουν τον προγραμματισμό τους. Για εμάς είναι μια κλήρωση που εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά πώς θα είμαστε εμείς έτοιμοι 100% στην αρχή του πρωταθλήματος και των προκριματικών που έχουμε στην Ευρώπη. Σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ μας και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στις 13 Αυγούστου, για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί έχουμε ανθρώπους μέσα στην ομάδα σαν τον κ. Γουλιέλμο που βοηθούν στη νέα προσπάθεια που γίνεται, τον κόουτς Αγγέλου που γνωρίζει τι σημαίνει να υπηρετείς ένα τέτοιο σωματείο. Όλοι μας θα στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια και όποιος θα είναι στο ρόστερ θα πρέπει να δίνει το 100%, να ματώνει για την ομάδα και μόνο έτσι ενωμένοι, θα επιδιώξουμε να φέρουμε και τον κόσμο δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να τον δίνουμε χαρές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…