Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Επέστρεψε στη ΦΕΑ ο Μυστιλόγλου (pic)

Επέστρεψε στη ΦΕΑ ο Μυστιλόγλου (pic)

Κορασίδες

Tη φανέλα της ΦΕΑ θα φοράει ξανά τη νέα χρονιά ο Χάρης Μυστιλόγλου, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του στην ομάδα. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας και θα επιστρέψει στη ΦΕΑ για να τη βοηθήσει τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

“Επέστρεψε στην …οικογένειά του ο Χάρης Μυστιλόγλου!

Ο …θρύλος της ΦΕΑ, ο Χάρης Μυστιλόγλου επέστρεψε “σπίτι” του και στην αγαπημένη του ομάδα!

Έπειτα από δύο χρόνια, ο έμπειρος σέντερ που έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με μεγαλύτερη αυτή την άνοδο στην Γ’ εθνική πριν από τρία χρόνια (σ.σ. είχε τελειώσει την σεζόν με 44 πόντους), αποφάσισε να φορέσει ξανά την “κυανέρυθρη” φανέλα με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στον σωστό δρόμο, σε αυτόν των επιτυχιών.

Με την απόκτηση του Μυστιλόγλου, η ΦΕΑ ενισχύεται ακόμη περισσότερο στην γραμμή των ψηλών της εν όψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ, μιας και κοντά στο καλάθι θα …καιροφυλακτούν οι εξίσου έμπειροι Βασίλης Γιαννουλάκος και Κώστας Μπασέας.

Στο …μότο των τελευταίων ημερών και ο Χάρης Μυστιλόγλου, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την επιστροφή του στη ΦΕΑ, τόνισε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που γύρισα στην οικογένειά μου, την ΦΕΑ. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θα κοιτάξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να συνεχίσουμε να οδηγούμε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και τη νέα σεζόν».

Κατά την επιστροφή του στη ΦΕΑ, ο Μυστιλόγλου θα βρει δύο πολύ καλούς του φίλους. Τον αρχηγό της ομάδας, τον Κώστα Ρομόσιο που υπήρξαν συμπαίκτες τόσο στον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας παλιότερα, όσο και στην ΛΦΜ Αχαρνής, καθώς και τον Αλέξη Καρατζά. Με τον προπονητή των “κυανέρυθρων” υπήρξαν συμπαίκτες στη Νέα Κηφισιά, ενώ ο Αλέξης Καρατζάς τον είχε παίκτη και στον Σπόρτιγκ στην άνοδο της ομάδας των Πατησίων στην Γ’ εθνική!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…