Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Διπλό “όχι” Παππά και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

Διπλό “όχι” Παππά και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε αυτό το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές συζήτησαν για το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Η “πράσινη” ΚΑΕ κατέθεσε δύο προτάσεις ανανέωσης στον Έλληνα γκαρντ, αλλά και οι δύο προσπάθειες της έπεσαν στο κενό, καθώς η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική, κάτι που δυσαρέστησε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η πρώτη πρόταση, που έκανε ο Παναθηναϊκός στον Παππά, ήταν για τετραετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι) με συνολικές αποδοχές 3.000.000 ευρώ. Ο Έλληνας γκαρντ την αρνήθηκε, καθώς ήθελε κλειστό συμβόλαιο. Οι “πράσινοι” επανήλθαν με νέα πρόταση και συγκεκριμένα του πρότειναν κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που έφταναν στο 1.300.000€ (600.000€ στον πρώτο χρόνο, 700.000€ στον δεύτερο χρόνο).

Η απάντηση, όμως, που εισέπραξαν ήταν και πάλι αρνητική. Η εξέλιξη και τα απανωτά όχι του Παππά προκάλεσαν δυσαρέσκεια στη διοίκηση της ομάδας και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πλέον, οι “πράσινοι” θα εξετάσουν και τα εναλλακτικά πλάνα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η υπόθεση παραμονής του Έλληνα γκαρντ έκλεισε.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μεγάλη επιτυχία και προσέλευση παλαίμαχων μπασκετμπολιστών στην Αιμοδοσία του ΣΠΑΚΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/6) η Αιμοληψία που διοργάνωσε στα βοηθητικά…