Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Διπλό “όχι” Παππά και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

Διπλό “όχι” Παππά και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

nikos pappas panathinaikos

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε αυτό το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές συζήτησαν για το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Η “πράσινη” ΚΑΕ κατέθεσε δύο προτάσεις ανανέωσης στον Έλληνα γκαρντ, αλλά και οι δύο προσπάθειες της έπεσαν στο κενό, καθώς η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική, κάτι που δυσαρέστησε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η πρώτη πρόταση, που έκανε ο Παναθηναϊκός στον Παππά, ήταν για τετραετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι) με συνολικές αποδοχές 3.000.000 ευρώ. Ο Έλληνας γκαρντ την αρνήθηκε, καθώς ήθελε κλειστό συμβόλαιο. Οι “πράσινοι” επανήλθαν με νέα πρόταση και συγκεκριμένα του πρότειναν κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που έφταναν στο 1.300.000€ (600.000€ στον πρώτο χρόνο, 700.000€ στον δεύτερο χρόνο).

Η απάντηση, όμως, που εισέπραξαν ήταν και πάλι αρνητική. Η εξέλιξη και τα απανωτά όχι του Παππά προκάλεσαν δυσαρέσκεια στη διοίκηση της ομάδας και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πλέον, οι “πράσινοι” θα εξετάσουν και τα εναλλακτικά πλάνα τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η υπόθεση παραμονής του Έλληνα γκαρντ έκλεισε.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…