Κεντρική Ελλάδα Από τον Παναθηναϊκό στα Τρίκαλα

Από τον Παναθηναϊκό στα Τρίκαλα

Kostas Zapantiotis

Οι Δανοί Τρικάλων προχώρησαν στην απόκτηση του Κώστα Ζαπαντιώτη, ο οποίος αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Ο 18χρονος γκαρντ θα ενισχύσει την ομάδα των Τρικάλων η νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά:

“Τον ταλαντούχο σούτινγκ γκαρντ (18, 1,87) Κώστα Ζαπαντιώτη απέκτησε η ομάδα των Δαναών Τρικάλων και θα ενταχθεί στο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο θεσσαλικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Προέρχεται από την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού στην οποία αγωνίστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία. Ξεκίνησε το μπάσκετ από μικρή ηλικία και από τον Άρη Γλυφάδας όπου ήταν μέχρι τα 16 του χρόνια και στη συνέχεια πήγε στις υποδομές του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Ζαπαντιώτης πέρασε και στην σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Τρίκαλα. Οι Δαναοί τον καλωσορίζουν και του εύχονται καλές σπουδές πρώτα από όλα, καλή διαμονή στην πόλη μας και να απολαύσει το μπάσκετ αγωνιζόμενος στον σύλλογό μας. Ο ΑΣ Δαναοί Τρίκαλα ευχαριστεί τον Παναθηναϊκό για την συνεργασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…