Κεντρική Διεθνή Από το NBA στην ΤΣΣΚΑ! Η πρώτη ηχηρή κίνηση του Ιτούδη

Από το NBA στην ΤΣΣΚΑ! Η πρώτη ηχηρή κίνηση του Ιτούδη

peters

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενισχύθηκε στη θέση “4” με την απόκτηση του Άλεκ Πίτερς. Το No. 54 του ντραφτ της σεζόν 2017-18 είχε 20 συμμετοχές με τους Σανς την περασμένη χρονιά στο ΝΒΑ, μετρώντας μέσο όρο 4,1 πόντους κι 1, 9 ριμπάουντ.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε το μεγαλύτερο διάστημα με τους Northern Arizona Suns, με τη φανέλα των οποίων είχε 17,6 πόντους και 7,1 ριμπάουντ στη G-League.

Η ΤΣΣΚΑ τον απέκτησε για ένα χρόνο, αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη μετά τον Ντάνιελ Χάκετ.

“Μιλήσαμε με τον Άλεκ πολλές φορές. Πέραν του ότι θα μπορούσε να λάβει προτάσεις από το ΝΒΑ, ήταν πεπεισμένος και αποφασισμένος να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του και να έρθει στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει με το πολύ καλό μακρινό σουτ του, το post παιχνίδι του, το court vision του, τον εγωισμό του, την αντίληψή του στην ομαδική άμυνα και τις υπόλοιπες ικανότητές του. Ως νέος παίκτες έχει προφανώς μεγάλες προοπτικές για να βελτιωθεί”, δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε:

“Εμείς, οι προπονητές και οι παίκτες, ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τον Πίτερς να έχει μια γρήγορη προσαρμογή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ. Πιστεύω ότι ο Άλεκ θα είναι μια καλή προσθήκη για την ομάδα του. Η θέλησή του και το ταλέντο του δεν θα βοηθήσουν μόνο την εξέλιξή του, αλλά και την ανάπτυξη της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…