Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Βογιατζή η ΔΕΚΑ

Ανακοίνωσε Βογιατζή η ΔΕΚΑ

dimitris vogiatzis deka

Η ΔΕΚΑ συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της νέας χρονιάς και προχώρησε σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Βογιατζή, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Φαίακα Κέρκυρας και πανηγύρισε μαζί του την άνοδο στη Β΄Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά:

“Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο σύλλογος μας, καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Βογιατζή. Ο πολύπειρος 36χρονος power forward ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του Φαίακα Κέρκυρας, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδος μας την σεζόν 2018 – 2019 στην οποία ο σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε συλλόγους οι οποίοι συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν για συναπτά έτη στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, όπως ο ΚΣ Γέφυρας, η Καστοριά, το Άργος Ορεστικό, το Πειραματικό, η Αναγέννηση Φλόγας και οι Αργοναύτες Καλαμαριάς. Η οικογένεια της 10Academy καλωσορίζει τον Δημήτρη και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…