Κεντρική Β' Εθνική Ανακοίνωσε Φυλακτό η Χαλκηδόνα (pics)

Ανακοίνωσε Φυλακτό η Χαλκηδόνα (pics)

timos filaktos

Τη φανέλα της Χαλκηδόνα θα φοράει τη νέα σεζόν ο Τίμος Φυλακτός, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας. Ο νεαρός φόργουορντ αγωνίζεται στη θέση 3 και στη θέση 4 και θα προσπαθήσει τη νέα χρονιά να βοηθήσει την ομάδα του. Πέρσι, ο 19χρονος αγωνίστηκε στον Ζέφυρο.

Αναλυτικά:

“Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τίμο Φυλακτό για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο νεαρό (19χρ., 2μ03), καλύπτει τις θέσεις “3” και “4” και στον οποίο ο σύλλογος σκοπεύει να επενδύσει . Ο Φυλακτός ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ακαδημία Αστέρια για να ακολουθήσουν η ΧΑΝΘ και ο ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Στην πορεία επέστρεψε στη ΧΑΝΘ για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής και παράλληλα τη σεζόν 2016-17 συμμετείχε στη σχολική ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου κερδίζοντας τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Την περασμένη χρονιά βρέθηκε στον Ζέφυρο . 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 19χρονος γκαρντ-φόργουορντ ανέφερε. «Η Χαλκηδόνα είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω τους στόχους της ομάδος. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι η Β Εθνική , δίπλα σε έμπειρους παίκτες και έναν καλό προπονητή. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να μπορώ να αγωνίζομαι δίπλα σε αυτούς και να μαθαίνω. Είναι μια ομάδα με όμορφο περιβάλλον και με προοπτική και άμεσα επέλεξα να γίνω και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Νίκες που κρίθηκαν στην παράταση πήραν ΧΑΝΘ και Φίλιππος Βέροιας. Δείτε αναλυτικά τα αποτε…