Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τοποθετήθηκε ο Παναθηναϊκός! “Πλέον όλοι απλά γελάνε”

Τοποθετήθηκε ο Παναθηναϊκός! “Πλέον όλοι απλά γελάνε”

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για τα όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού με τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της “πράσινης” ΚΑΕ τόνισαν ότι οι “ερυθρόλευκοι” δυναμιτίζουν το κλίμα, προσπαθούν να επηρεάσουν τη διαιτησία υπέρ τους, ενώ ψάχνουν κι άλλοθι για τη “διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία”.

Τέλος, οι “πράσινοι” τονίζουν ότι πλέον όλοι γελάνε με τις κινήσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίες διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα.

Η ανακοίνωση:

Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση απο πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα.

Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια…

Επισης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία.

Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.

Αρχικά, οσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια…
Στη συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί…
Πλέον, όλοι απλά γελάνε…

Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στις 17 Μάρτη το Προμηθέας – Παναθηναϊκός, το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων

Στον ορισμό των εξ’ αναβολής παιχνιδιών αλλά και τους προγράμματος των επόμενων τριώ…