Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Θύμα της γεωργιανής μαφίας η γιαγιά του Γιώργου Πρίντεζη!

Θύμα της γεωργιανής μαφίας η γιαγιά του Γιώργου Πρίντεζη!

printezis

Θύμα της οργάνωσης “Vor V Zakone” είχε πέσει στις 16 Μαρτίου του 2018 η γιαγιά του διεθνή Έλληνα μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη. Οι δύσκολες ώρες που πέρασε στα χέρια της γεωργιανής μαφίας.

Οι δράστες είχαν «μπουκάρει» στο σπίτι της ηλικιωμένης, την είχαν δέσει όπως και τη Γεωργιανή οικειακή βοηθός της και με τη χρήση βίας της είχαν πάρει χρήματα και κοσμήματα. Ευτυχώς, οι ληστές δεν είχαν πειράξει τον κατάκοιτο σύζυγο της, με τις δύο γυναίκες να καταφέρνουν να αποδεσμευτούν αρκετή ώρα αργότερα.

Η Αστυνομία, η οποία κατάφερε να εξαρθρώσει τη συμμορία, έχει εξιχνιάσει δύο ληστείες στις περιοχές του Αγίου Δημητρίου και του Χαλανδρίου, καθώς κι εννέα διαρρήξεις σε Αθήνα, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Παγκράτι, Κολωνό και Χαλάνδρι, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε δεκάδες επιπλέον περιπτώσεις.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πέντε αλλοδαποί, μέλη της οργάνωσης ηλικίας 28, 36, 41, 42 & 43 ετών, ενώ ο 48χρονος αρχηγός κατάφερε να διαφύγει στην Ισπανία. Ο καταζητούμενος δεν είχε διστάσει στο παρελθόν να κάψει τα θύματά του με ηλεκτρικό σίδερο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…