-
Κεντρική Basket League Στο πλευρό του Πεδουλάκη οι Παπανικολόπουλος και Ρήγγας!

Στο πλευρό του Πεδουλάκη οι Παπανικολόπουλος και Ρήγγας!

nikos papanikolopoulos

Την έναρξη της συνεργασίας της με τους Νίκο Παπανικολόπουλο και Νίκο Ρήγγα ανακοίνωσε το Περιστέρι.

Οι δύο προπονητές θα βρίσκονται στο πλευρό του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας των δυτικών προαστίων, η οποία ενισχύεται σ’ όλους τους τομείς ενόψει της συμμετοχής της στη Basket League.

Η ανακοίνωση:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την πρόσληψη των Νίκου Παπανικολόπουλου και Νίκου Ρήγγα στο τεχνικό επιτελείο της Ανδρικής ομάδας.

Ο 39χρονος καλαματιανός προπονητής, με την σπουδαία διαδρομή ως παίκτης, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, επιστρέφοντας, έτσι, στον ΓΣΠ μετά από 8 χρόνια, καθώς είχε φορέσει τηνκυανοκίτρινη φανέλα την σεζόν 2009-10.

Μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας (2015-18), όπου, ουσιαστικά, ξεκίνησε την… δεύτερη καριέρα του, μετά από αυτή του αθλητή, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε: Ποσειδώνα Καλαμάτας, Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Άρη, Ιωνικό ΝΦ, Ολυμπιακό, ΑΕ Λάρισας, Τέραμο (Ιταλία), Κολοσσό Ρόδου, ΓΣ Περιστερίου, Ηρακλή, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό και Ίκαρο Χαλκίδας.

O Νίκος Ρήγγας (33 ετών) επίσης θα επανδρώσει το τεχνικό τιμ της Ανδρικής ομάδας ως συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και παράλληλα αναλαμβάνει και την ομάδα των Παίδων.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο κόουτς Ρήγγας εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην Δάφνη Δαφνίου, στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, περνώντας από όλες της προπονητικές… βαθμίδες, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει και στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο ΓΣ Περιστερίου καλωσορίζει τον Νίκο Παπανικολόπουλο και τον Νίκο Ρήγγα στην οικογένεια του και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανοκίτρινα χρώματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ