Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τι να σας πω για διαιτησία, δεν τα έχετε δει;”

“Τι να σας πω για διαιτησία, δεν τα έχετε δει;”

sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από το “Νίκος Γκάλης“, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται μετά το ματς στην άμυνα της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε και για τη διαιτησία της αναμέτρησης, αλλά δεν ήθελε να σχολιάσει και αρκέστηκε να πει μόνο: “Τι να σας πω για τη διαιτησία, δεν τα έχετε δει;”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη τύπου:

“Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή ήταν ντέρμπι. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά στα πρώτα πέντε λεπτά, είχαμε ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός από το 5-10 ήταν καλός κι έπαιξε το παιχνίδι που του αρέσει. Δεχτήκαμε 17 πόντους σε αυτό το πεντάλεπτο και 26 πόντους στην πρώτη περίοδο. Μετά την πρώτη περίοδο μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και δεχτήκαμε μόλις έξι πόντους. Ήταν μία μεγάλη επιτυχία ότι κρατήσαμε τόσο χαμηλά τον Παναθηναϊκό. Όταν το κάνεις έχει περιθώρια για θετικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στην τρίτη περίοδο μας κράτησε η άμυνά μας. Νομίζω ότι στην τέταρτη περίοδο διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Παίξαμε ποιοτικό και μπασκετικό παιχνίδι. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε καλή συγκέντρωση, ψυχραιμία, καλό διάβασμα και πήραμε τη νίκη. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στις οκτώ ασίστ με τον τρόπο που παίξαμε. Δεν έβαλαν εύκολους πόντους. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι. Είναι αρκετά έμπειροι για να ξέρουν ότι δεν έχει γίνει τίποτα. Κάναμε απλά το 1-0. Παίζουμε με πολύ καλή ομάδα”.

Για το γεγονός ότι είχε καθαρό μυαλό ο Ολυμπιακός: “Ασχοληθήκαμε μόνο με το μπάσκετ και κάναμε αυτό που έπρεπε”.

Για τη διαιτησία του Game 1, με αφορμή και τις δηλώσεις του Χρήστου Σταυρόπουλου: “Τι να σας πω για τη διαιτησία, δεν τα έχετε δει;”

Για τη μέτρια εμφάνιση Σπανούλη και Πρίντεζη: “Όλοι όσοι έπαιξαν πρόσφεραν στην ομάδα. Ακόμα και ο Μπόγρης που μπήκε για λίγα λεπτά, βοήθησε την ομάδα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι αυτοί που παίζουν να ακολουθούν το πλάνο. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα βάλει πόντους. Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και να παίζει σωστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …