Κεντρική Basket League Άρης “Στην καρδιά μου ο Άρης και ο κόσμος του…”

“Στην καρδιά μου ο Άρης και ο κόσμος του…”

O Δημήτρης Βεργίνης επέστρεψε στον Άρη και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την συνεργασία του με τους “κίτρινους” εκφράζοντας την χαρά του για το ότι θα παίξει ξανά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Άρη. Είναι μια ομάδα που είναι μέσα στην καρδιά μου, όπως και ο κόσμος της. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι όσοι έχω συνεργαστεί μαζί τους. Έρχομαι σε μια φάση που ο Άρης έχει γυρίσει σελίδα σε διοικητικό επίπεδο και προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Πιστεύω ότι τα πράγματα από δω και πέρα θα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα, σε όλους τους τομείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γουλιέλμο, τον κ. Παπαγεωργίου και όλα τα μέλη της διοίκησης. Στις συζητήσεις που είχα μαζί τους διαπίστωσα αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και ήταν κάτι που μου άρεσε και το εκτίμησα ιδιαίτερα. Είμαι χαρούμενος και για έναν ακόμη λόγο, γιατί θα παίξω και πάλι σε αυτό το γήπεδο, μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, που η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει. Ο κόσμος είναι απαραίτητος και τον χρειαζόμαστε στη καινούργια αυτή προσπάθεια. Θα ήθελα να τους ζητήσω να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Είμαι πιο ώριμος μπασκετικά από την προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα. Όταν φοράς τη φανέλα του Άρη, αυτό είναι από μόνο του ένα κίνητρο. Για μένα είναι τεράστιο κίνητρο να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να τη βοηθήσω με το δικό μου τρόπο, ώστε να έχει επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη”.

Όσον για τον Βαγγέλη Αγγέλου; “Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αγγέλου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είχαμε μια πετυχημένη συνεργασία πριν από μερικά χρόνια και χαίρομαι που θα συνυπάρξω και πάλι στην ομάδα με μια ισχυρή προσωπικότητα κι έναν εξαιρετικό προπονητή. Τον εκτιμώ απόλυτα, τον σέβομαι ως άνθρωπο και σαν προπονητή. Ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ήρθα στην ομάδα”.

Ο Βεργίνης είναι πλέον οικογενειάρχης και πατέρας και όπως επεσήμανε… “η ζωή μου έχει αλλάξει και είμαι πολύ ευτυχισμένος μετά τον γάμο αλλά και τη γέννηση της κόρης μου. Έχω δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια κι αυτό είναι ένα ακόμη κίνητρο που έχω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Η πίεση στον Άρη ανέκαθεν είναι μεγάλη…. “Πάντα υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, όταν παίζεις στον Άρη ανεξαρτήτως της κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, όμως νομίζω τόσο ο κόουτς όσο και όλοι όσοι θα είναι στην ομάδα, είναι έτοιμοι να προσφέρουν, προκειμένου ο Άρης να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει”, τόνισε ο Βεργίνης.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Όλο και καλύτερα ο Μιλόσεβιτς!

Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται στο στρατόπεδο του Άρη καθώς μέρα με  την μέρα ο Σάββας Καμπ…