Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Προτεραιότητα ο Μαργαρίτης, στο Λας Βέγκας ο κόουτς με τον Σταυρόπουλο”

“Προτεραιότητα ο Μαργαρίτης, στο Λας Βέγκας ο κόουτς με τον Σταυρόπουλο”

zournatzidis

Οπως είχαμε αναφέρει, η παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ και αυτό τόνισε ο τιμ μάνατζερ των “ασπρόμαυρων”, Τέλης Ζουρνατσίδης.

Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Fair Play”:

Για τους στόχους που είχαν τεθεί στην αρχή της σεζόν: “Ξεκινήσαμε τη χρονιά με κάποιους στόχους. Ο πρώτος στόχος ήταν να προσαρμοστεί ομαλά ο νέος προπονητής, καθώς κάναμε μία αλλαγή σε αυτό το πόστο μετά από μία οκταετία. Ο δεύτερος στόχος ήταν να τερματίσουμε φέτος υψηλότερα από πέρσι, δηλαδή να μπούμε στην τετράδα. Επίσης, θέλαμε να κάνουμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία, κοινώς να περάσουμε από τους ομίλους”.

Για το μπάτζετ: “Όταν υπάρχουν ομάδες όπως το Λαύριο, ο Προμηθέας και η Κύμη, που έχουν μία κάποια οικονομική δυνατότητα, έπρεπε να τις ακολουθήσουμε”.

Για την αμφισβήτηση που υπήρξε στην αρχή προς το πρόσωπο του προπονητή: “Κανένας προπονητής δεν εξελίσσεται, αν δεν του δοθεί η ευκαιρία να πάει και να δουλέψει σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό θα πρέπει να γίνεται με καλή πίστη και αφού του εξασφαλίσεις ένα περιβάλλον το οποίο θα μπορεί να βοηθήσει. Τη φετινή χρονιά ο προπονητής δέχθηκε μία επίθεση άνευ προηγουμένου και αυτοί που την προκάλεσαν δεν είχαν όλοι αγαθά κίνητρα. Υπήρχαν κάποιοι που από την αρχή δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την κατάσταση και προσπαθούσαν συνεχώς να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Το θέμα είναι ότι όλοι μείναμε πάρα πολύ ήρεμοι και ψύχραιμοι και ακολουθήσαμε φανατικά το πλάνο μας. Φυσικά και νιώσαμε πίεση. Όταν αισθάνεσαι πίεση ή προσπαθείς να την απορροφήσεις ή να τη μεταθέσεις αλλού. Εμείς αποφασίσαμε να την απορροφήσουμε”.

Για την βελτίωση από τον Φλεβάρη και μετά: “Η ομάδα μετά το Φεβρουάριο, όποτε και καταστάλαξε το ρόστερ, απέδωσε ένα εξαιρετικό μπάσκετ, που χαίρεσαι να το βλέπεις. Έτσι, μείναμε όλοι ευχαριστημένοι και σκεφτόμαστε αισιόδοξα για το μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στοιχεία παιχνιδιού, αλλά και πρόσωπα. Έτσι, ο σκοπός είναι να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα”.

Για τους Μαργαρίτη και Γκος: “Ο Βαγγέλης ο Μαργαρίτης είναι μία κολώνα, καθώς γνωρίζει και εσωτερικά τα πράγματα. Θέλουμε να του δώσουμε το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του και η παραμονή του αποτελεί προτεραιότητα τόσο για τη διοίκηση όσο και για τον κόσμο. Ο Φιλ είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, προσέφερε πολλά, πήρε σε πολλά παιχνίδια την ομάδα στην πλάτη του. Εμείς θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια κι ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν και οι εκπρόσωποί τους. Πάντως, η μεγάλη ικανοποίηση που είχαμε είναι ότι οι παίκτες έδειξαν ότι βάζουν ψηλά το κλαμπ και όχι τον εαυτό τους”.

Για το summer league του Λας Βέγκας: “Ο κόουτς με τον κ. Σταυρόπουλο θα ταξιδέψουν στην Αμερική, στο Λας Βέγκας, προκειμένου να ελέγξουν την αγορά. Όσον αφορά έναν πιθανό επενδυτή, επενδυτής στον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι θα έρθει και θα επιδιώξει η ομάδα να πάει από την τρίτη στην πρώτη θέση. Άρα, θα πρέπει να επενδύσει πάρα πολλά χρήματα. Σαφώς και θα θέλαμε να έρθει κάποιος τέτοιος άνθρωπος, είτε παραμείνουμε εμείς μετά είτε όχι. Ελπίζουμε ο κ. Σαββίδης και η οικογένειά του να επενδύσουν στο μπάσκετ, γιατί έχουν να κερδίσουν πολλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…