Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να τελειώσει η χρονιά με τον τρόπο που θέλουμε”

“Να τελειώσει η χρονιά με τον τρόπο που θέλουμε”

paok omadiki pic

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Προμηθέα στους μικρούς τελικούς της Basket League. Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” τόνισε ενόψει των αναμετρήσεων ότι θέλει η ομάδα του να τελειώσει τη χρονιά με τον τρόπο που θέλουν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Απόλλωνα Τσόχλα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη σειρά με τον Παναθηναϊκό, όπου σπαταλήσαμε πολλή ενέργεια παίζοντας τρία παιχνίδι μέσα σε διάστημα έξι ημερών. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, έχουμε μπροστά μας μια σειρά με τον Προμηθέα Πάτρας, μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, να βρούμε τη συγκέντρωσή μας και την ενέργεια που έχουμε σπαταλήσει στο προηγούμενο διάστημα για να παίξουμε μία πολύ ανταγωνιστική σειρά και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλουμε».

Για το κίνητρο που έχει η ομάδα για την κατάληψη της τρίτης θέσης: “Είναι δεδομένο ότι στην ουσία δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό κίνητρο. Υπάρχει όμως, το γόητρο της τρίτης θέσης. Θεωρώ ότι για όλους στον σύλλογο είναι πολύ σημαντικό να διεκδικήσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες την τρίτη θέση και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη: “Πρέπει να ματσάρουμε την αθλητικότητα και την ενέργεια με την οποία παίζει ο Προμηθέας για 40 λεπτά. Επίσης θεωρώ ότι ο έλεγχος του ρυθμού, αλλά και των ριμπάουντ θα είναι δύο πολύ σημαντικά κομμάτια για την εξέλιξη του παιχνιδιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…