Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Μπαμ” με Κασελάκη από Προμηθέα!

“Μπαμ” με Κασελάκη από Προμηθέα!

leonidas kaselakis

Ο Προμηθέας πραγματοποιεί την μία εντυπωσιακή κίνηση πίσω από την άλλη και φαίνεται ότι είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμη μία. Η ομάδα της Πάτρας φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με τον Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Αστάνα.

Οι άνθρωποι του Προμηθέα μέχρι στιγμής κινούνται εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι και έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ. Η ομάδα της Πάτρας θέλει να παραμείνει και του χρόνου στην τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ θέλει να κάνει και μία καλή παρουσία στα παρκέ του Basketball Champions League. Ο Λεωνίδας Κασελάκης, σύμφωνα με το pelop.gr, τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Πάτρας και θα επιστρέψει στη χώρα μας μετά από δύο χρόνια και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους Πατρινούς.

Ο 28χρονος είχε πολύ καλή παρουσία την τελευταία διετία στην Αστάνα και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη χώρα μας και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Προμηθέα. Μ΄αυτήν την κίνηση η ομάδα της Πάτρας ενισχύει τον ελληνικό κορμό της και αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη τη νέα σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…