Κεντρική Basket League Άρης “Mίλησα με τον Αγγέλου, θα μιλήσω και με την διοίκηση…”

“Mίλησα με τον Αγγέλου, θα μιλήσω και με την διοίκηση…”

aris

Για το θέμα παραμονής του στον Άρη μίλησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Συγκεκριμένα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

Για τις προπονήσεις:

“Ξεκίνησα την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν λίγο δύσκολο μετά από ένα 10μερο αλλά είναι καλά. Έχει βγει ένα καλό πρόγραμμα, ο κόουτς Αγγέλου ήθελε να το οργανώσει όσο πιο καλά μπορούσε”.

Για το ότι ήταν πιεστική χρονιά και αν πήρε ανάσα:

“Νομίζω όλοι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση, μου έλειψε το μπάσκετ όμως, χάρηκα που ξεκινήσαμε το ήθελα κι εγώ”.

Για τους καινούριους παίκτες που μπήκαν στην προπόνηση:

“Ναι, θα έχουμε καινούρια παιδιά, μόνο ο ένας ήρθε στην προπόνηση ακόμη…”.

Για το αν έχει συζητήσει για να παραμείνει στον Άρη:

“Έχω συζητήσει για την ώρα με τον κόουτς Αγγέλου, τις επόμενες μέρες σίγουρα θα μιλήσω και με κάποιον από την ομάδα. Και στην προηγούμενη θητεία και σε αυτή είχαμε πολύ καλή συνεργασία αλλά είναι κάτι που θα συζητήσω μαζί του και με την διοίκηση”.

Για το τι θα μετρήσει για την απόφασή του:

“Ένα υγιές μπασκετικό περιβάλλον, μία ομάδα που θα κοιτάξει πιο ψηλά και θα παίξει καλό μπάσκετ στο γήπεδο και θα βοηθήσει και μένα να δείξω ότι καλύτερο μπορώ. Ολα παίζουν ρόλο, όταν κλείνεις συμβόλαιο το βασικό για μένα -επειδή άφησα ένα συμβόλαιο για να έρθω- συνεχίζει να είναι το μπασκετικό κομμάτι”.

Για το αν θα παίξει ρόλο η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη:

“Σίγουρα θα έχει διαφορά αν είναι στην Ευρώπη, οπότε θα παίξει ρόλο. Το χρειάζεται η ομάδα, θα βοηθήσει, και στο πρεστίζ, δε γίνεται να λείπει από τέτοιες διοργανώσεις. Ευχή όλων είναι να υπάρχει πλάνο και να κοιτάξει ο Άρης ψηλότερα”.

Για τους τελικούς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό:

“Δεν παίζει ρόλο τι έχει προηγηθεί, αλλά σε μία σειρά όλα γίνονται και φαίνεται ότι οι έδρες δεν μετρούν τόσο πολύ, σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για το διπλό”.

Για τους τελικούς του ΝΒΑ:

“Ναι έχουν προβάδισμα  Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, σίγουρα η χρονιά που έχει κάνει ο Λεμπρόν στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ, δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Έχει καταφέρει μια ομάδα να τη φτάσει μέχρι εκεί και πιστεύω ότι θα το γυρίσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…