Κεντρική Basket League Κολοσσός “Μετακομίζει” στο κλειστό της Καλλιθέας ο Κολοσσός!

“Μετακομίζει” στο κλειστό της Καλλιθέας ο Κολοσσός!

Σε νέα έδρα θα αγωνίζεται, όπως όλα δείχνουν, τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κολοσσός Ρόδου. Οι “θαλασσί” βρίσκονται σε συζητήσεις, προκειμένου να μετακομίζουν από το Βενετόκλειο στο κλειστό της Καλλιθέας.

Την Τρίτη (13/6), οι νησιώτες συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, ο οποίος έδειξε θετικός στο να συμβάλει σε αυτό το εγχείρημα.

Η ανακοίνωση:

“Σε κλίμα αλληλοεκτίμησης και αισιοδοξίας συναντήθηκαν χθες  13/6 , ο αντιπρόδερος της ΚΑΕ κ. Μιχαήλ Μελής και ο Γεν. Διευθυντής κ. Γιώργος Γκοτζογιάννης με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, όπου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου της  Καλλιθέας για να αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε για όλες τις απαραίτητες αλλαγές και προσθήκες που απαιτούνται από τον αθλητικό νόμο και τον κανονισμό του Πρωταθλήματος  που  πρέπει να γίνουν στο Κλειστό, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου γηπέδου.

Η διάθεση του κ. Χατζηδιάκου ήταν κάτι παραπάνω από θετική στο να συμβάλει σε αυτό το εγχείρημα και να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Σε απόγνωση ο Κολοσσός!

Τα προβλήματα τραυματισμών και κορωνοϊού προβληματίζουν τον Ηλία Καντζούρη εν όψει του αγώ…