Κεντρική Basket League Άρης “Ελπίζω να ενεργοποιηθούν νέοι και παλιοί Αρειανοί…”

“Ελπίζω να ενεργοποιηθούν νέοι και παλιοί Αρειανοί…”

tsaldaris aris

Aγαπάει τον Άρη, πρόσφερε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχει την εκτίμηση των φίλων των “κίτρινων”. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσαλδάρη ο οποίος μίλησε για την πρώην του ομάδα αλλά και για τον Βασίλη Βουρτζούμη. Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

Για το φιλικό του Άρη με τον Άρη Αμφίκλειας, στο οποίο αγωνίστηκε: “Προσπάθησα να παίξω playmaker αυτήν την φορά, προσπάθησα να καθοδηγήσω την ομάδα, ήθελα να δω αν μπορώ να το κάνω κι αυτό. Όσον αφορά τον Καραποστόλου, θέλει δουλειά, καλός θα γίνει όμως και για τον Βαγγέλη τον Βουρτζούμη, είναι πολύ υποσχόμενος, έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα στην Αμφίκλεια. Λες και είσαι στο Παλέ είναι, είναι ο Άρης Αμφίκλειας, τον έχουν κάνει 4-5 άνθρωποι που είναι πολύ Αρειανοί, έχουν μαζέψει κόσμο, είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται και το κάνουν για να ακούγεται το όνομα του Άρη. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για όλα όσα κάνουν. Το σημαντικό είναι να μπαίνουν τα παιδιά στα γήπεδα, όπως είπε κι ο κόουτς Ιωαννίδης. Τα παιδιά της επαρχίας που δεν έχουν και τόσες ανέσεις είναι ακόμη πιο σημαντικό να το κάνουν”.

Για την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης: “Ήταν δύσκολη χρονιά, δεν ξέρω ακριβώς τα δεδομένα, αλλά το θέμα είναι ότι η ομάδα πέρασε μια δύσκολη χρονιά, έχει ξαναπεράσει πολλές φορές κάτι τέτοιο, είναι σαν το μαρτύριο που ανεβαίνεις στην κορυφή και σε ξαναγυρίζουν πίσω. Τι να πω, πιστεύω τα πράγματα να είναι διαφορετικά αυτήν την φορά, ελπίζω να ενεργοποιηθούν νέοι και παλιοί Αρειανοί και να βγει ο Άρης από το αδιέξοδο. Χωρίς να ξέρω τα πραγματικά δεδομένα, πιστεύω είναι δύσκολη κατάσταση”.

Για τον θάνατο του Βασίλη Βουρτζούμη: “Πέρασα πολλά μαζί του, ο άνθρωπος ήταν στυλοβάτης της ομάδας μπάσκετ, μας έδινε πάντα δύναμη στις δύσκολες στιγμές, ένα χτύπημα στην πλάτη, μια κουβέντα, πάντα σοβαρός, πάντα μετρημένος, η απώλειά του είναι δύσκολη. Ήταν μοναδικός άνθρωπος. Ξέρω ότι εκεί για την παρέα του Άρη είναι το πιο δύσκολο”.

O “ωραίος” Τσαλδάρης του Άρη… (vids): To θέμα του ebasket πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…