Κεντρική Basket League “Έδεσε” και Κάδρα το Περιστέρι!

“Έδεσε” και Κάδρα το Περιστέρι!

kadras

Μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αργύρη Πεδουλάκη, το Περιστέρι ξεκίνησε τον σχεδιασμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Οι Περιστεριώτες, μετά τον Ζώη Καράμπελα, “έδεσαν” και τον έτερο ταλαντούχο άσο της ομάδας.

Ο λόγος για τον 17χρονο φόργουορντ/σέντερ Κωνσταντίνο Κάδρα, ο οποίος υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “πρίγκιπες”.

Η ανακοίνωση:

“O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Κάδρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Ο γεννημένος την 3/10/2001 σέντερ/φόργουορντ, που εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στον σύλλογο μας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου του 2022.

Ο Κωνσταντίνος Κάδρας ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα των Παίδων και αποτελεί εν δυνάμει μέλος αυτής των Εφήβων και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε με τον ΓΣΠ την δεύτερη θέση στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, ενώ είχε και 2 συμμετοχέςμε την πρωταθλήτρια Α2, ομάδα των Ανδρών.

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ΓΣ Περιστερίου!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…