Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για την διαιτησία, παίξαμε φρικτά”

“Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για την διαιτησία, παίξαμε φρικτά”

pasqual

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και υπέστη την ήττα στον πρώτο τελικό της Basket League. Ο τεχνικός των “πρασίνων”, Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε φρικτά, ενώ για τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία τόνισε ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Αναλυτικά:

“Είναι ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα, είχαμε τον έλεγχο, κάναμε αυτό που πρέπει στα πρώτα 12 λεπτά. Στα υπόλοιπα λεπτά παίξαμε φριχτά, δεν μπορούμε να παίξουμε χειρότερα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πέντε λάθη, είχαμε βεβιασμένες ενέργειες, σουτ, με κακές προϋποθέσεις. Όταν επιστρέψαμε επιθετικά κάναμε κακές επιλογές, το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Στο τελευταίο κομμάτι κάναμε λάθη και στην άμυνα  λόγω απογοήτευσης. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε.

Το σκορ είναι απλά στο 1-0. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε, σαν άλλη ομάδα, παίξαμε με άλλο τρόπο. Είναι μία σειρά πλέι οφ. Όταν υπάρχει μία συγκεκριμένη γραμμή στην διαιτησία και τα πράγματα εξακολουθούν να έχουν την ίδια πορεία δεν τρέχει τίποτα»

Σκοράρουμε πολλούς πόντους στους αιφνιδιασμούς, σήμερα 5 σε 16 προσπάθειες, δεν είναι συνηθισμένο για εμάς. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τον έλεγχο, ως γηπεδούχοι είχαμε μεγάλη πίεση και όχι ηρεμία. Όταν πέρασε μπροστά ο Ολυμπιακός στο 60-70% του ματς αμυνόμασταν”.

Για την αναφορά στη διαιτησία: “Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Στην αρχή είχαν παράπονο για τους διαιτητές, μετά παράπονα ενώ ήταν μπροστά στο σκορ. Δεν είναι σοβαρές καταστάσεις αυτές”.

Για το plan b με Καλάθη και τον κόσμο που έφυγε: “Χάσαμε εμείς το παιχνίδι, ξεκάθαρα δεν είχαμε τον έλεγχο. Δεν ήταν μόνο ο Καλάθης κακός, αλλά πολλοί παίκτες δεν ήταν σε καλή ημέρα. Το ότι έφυγε ο κόσμος είναι δικό μας σφάλμα. Στα δύο χρόνια εδώ είναι το χειρότερό μας παιχνίδι. Είμαι ο μέγιστος υπεύθυνος, αρκετοί παίκτες έπαιξαν κάτω από τις ικανότητες. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς, έτρεξε όταν έπρεπε, είναι απλά το 1-0, έχει πολύ μέλλον μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …