Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δείξαμε ποιοι είμαστε, να το ξανακάνουμε στο “Νίκος Γκάλης””

“Δείξαμε ποιοι είμαστε, να το ξανακάνουμε στο “Νίκος Γκάλης””

giannis sfairopoulos

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό της Basket League ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναίκό τόνισε ότι έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι, ενώ τόνισε ότι πρέπει να το ξανακάνουν στο “Νίκος Γκάλης”.

Αναλυτικά:

“Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που μπήκαμε πολύ αποφασιστικά, παίξαμε με ψυχή. Πήραμε από την αρχή το προβάδισμα, αφού ξεκινήσαμε επιθετικά. Βάλαμε εύκολα καλάθια, χτίσαμε διψήφια διαφορά. Παίξαμε όπως θέλουμε να παίζουμε. Στην τρίτη περίοδο, είχαμε ένα κενό διάστημα που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Δείξαμε και πάλι όμως την κατάλληλη συγκέντρωση. Σήμερα η στατιστική τα λέει όλα. Είχαμε συνέχεια το προβάδισμα και παίξαμε σταθερά καλά. Πάμε για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, για να δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα”.

Για το πάθος της ομάδας: “Το πάθος πρέπει να υπάρχει πάντα. Σίγουρα δεν δείξαμε σταθερότητα στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως και ο Παναθηναϊκός. Η εμφάνισή μας δείχνει ποιοι είμαστε, αλλά πρέπει να ξανακάνουμε τα ίδια πράγματα στο γήπεδο. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο τους κι αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε έξτρα συγκεντρωμένοι”.

Για το γεγονός πως ο Νικ Καλάθης έμεινε στις δύο ασίστ: “Νομίζω ότι σε θέμα τακτικής, δεν έχουμε αλλάξει πολύ. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 76 πόντους, αλλά στο διάστημα των τελικών έχουμε χαμηλώσει την επιθετική του παραγωγικότητα. Σήμερα άλλαξε η δική μας εικόνα επιθετικά. Σίγουρα, ο Καλάθης δημιουργεί και σκοράρει για τον Παναθηναϊκό, αλλά είδαμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά. Ασφαλώς όμως ο Καλάθης είναι ο κινητήριος μοχλός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…