Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χρυσή” στα Sports Marketing Awards 2018 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

“Χρυσή” στα Sports Marketing Awards 2018 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέκτησε δύο χρυσά βραβεία στα Sports Marketing Awards 2018. Τα “χρυσά” βραβεία  αφορούσαν το PAO BC WIFI στο ΟΑΚΑ μέσω του οποίου παρέχεται δωρεάν ίντερνετ σε όλους του φιλάθλους καθώς και τη χρήση των Social Media από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, που έχουν ως σύνθημα το «#PAOFansPAOPower».

H ανακοίνωση:

Πρώτη και πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται παραμένει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Η «πράσινη» ομάδα βρέθηκε στην κορυφή και στα Sports Marketing Awards 2018 κατακτώντας δύο χρυσά βραβεία, γεγονός που αποτελεί αναγνώριση και σημαντική επιβράβευση της πρωτοποριακής και δημιουργικής δουλειάς που γίνεται σε διαφορετικούς στρατηγικούς άξονες.
Στη λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (28/6) στο Gazarte, εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανέβηκαν δύο φορές στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα και παρέλαβαν τα βραβεία τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα χρυσά βραβεία αφορούσαν το PAO BC WIFI στο ΟΑΚΑ μέσω του οποίου παρέχεται δωρεάν ίντερνετ σε όλους του φιλάθλους καθώς και τη χρήση των Social Media από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, που έχουν ως σύνθημα το «#PAOFansPAOPower».

Η κατάκτηση των άνωθεν βραβείων αποτελούν απόδειξη ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δεν αναδεικνύεται πρωταθλήτρια μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και εκτός αυτών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η τρομερή υποδοχή στον Χεζόνια έγινε θέμα στις ΗΠΑ (pics)

Ο Μάριο Χεζόνια ήρθε στην Ελλάδα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού φρόντισαν να του δείξουν τη…