Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αφιερωμένη στον Παύλο η νίκη”

“Αφιερωμένη στον Παύλο η νίκη”

pasqual

Στον Παύλο Γιαννακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή, αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε ότι θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του κατακτώντας τον τίτλο, ενώ ανέφερε ακόμη ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

“Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε την στήριξή μας στην οικογένειά του. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένεια. Ελπίζουμε την τιμήσουμε με την κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού ελεγχόταν από εμάς. Είχαμε την πρωτοβουλία. Κατορθώσαμε να έχουμε καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν χάσαμε μπάλες, κάναμε μόνο πέντε λάθη. Χάρη σε αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι. Το μοναδικό ψεγάδι ήταν οι ελεύθερες βολές”.

Για τις χαμένες βολές: “Το ποσοστό το είδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σαν να έχουμε κολλήσει έναν ιό. Ήμασταν καλοί όμως σήμερα, ελέγξαμε το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχει παρατάξει σχήματα με δύο ψηλούς, με τρία φόργουορντ. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα σχήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό”.

“Προετοιμάζουμε το παιχνίδι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους για να νικήσουμε. Κάθε φορά οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουν το πλάνο μας και να πάρουμε τη νίκη”.

Για τον βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας του: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος Κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι, πήραμε σωστές αποφάσεις Κάναμε αυτό που έπρεπε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…