Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: “Δυσαναπλήρωτο το κενό του Γιαννακόπουλου”

Προμηθέας: “Δυσαναπλήρωτο το κενό του Γιαννακόπουλου”

Την θλίψη της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε η ομάδα του Προμηθέα, η οποία έκανε λόγο για δυσαναπλήρωτο κενό ενός ανθρώπου του οποίου οι ιδέες, το πάθος και η αγάπη του για τον Σύλλογό που υπηρέτησε και αγαπούσε, αλλά και το μπάσκετ, γενικότερα, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το κενό που αφήνει ο σπουδαίος αυτός παράγοντας είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά οι ιδέες του, το πάθος και η αγάπη του για τον Σύλλογό που υπηρέτησε και αγαπούσε, αλλά και το μπάσκετ, γενικότερα, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά, για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Ιδιαίτερα, εκφράζουμε, τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους.

 Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ο Μίλερ άφησε κι επίσημα τον Προμηθέα

Ο Ίαν Μίλερ αποχαιρέτησε τον Προμηθέα κι είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες με τη Σολέ. Ο …