Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης για Παύλο Γιαννακόπουλο: “Μια απώλεια είναι πολύ δύσκολη, τα έχω περάσει και ξέρω”

Πρίντεζης για Παύλο Γιαννακόπουλο: “Μια απώλεια είναι πολύ δύσκολη, τα έχω περάσει και ξέρω”

printezis

Μία μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και γενικά για το ελληνικό μπάσκετ, χαρακτήρισε τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι μία απώλεια είναι πάντα δύσκολη και το ξέρει καλά ο ίδιος, καθώς το έχει περάσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Πράσινη”:

“Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όσοι είμαστε μέσα στον χώρο γνωρίζουμε ποια ήταν η συνεισφορά του και πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και στους φιλάθλους.

Νομίζω ότι το έργο του έχει μείνει και θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Θα μείνει για πάντα στο σύλλογο και είναι μια μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά γενικότερα για όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένειά του, να ζήσουν να τον θυμούνται, γιατί ασχέτου ηλικίας πάντα μια απώλεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το έχω περάσει και ξέρω. Είχε τύχει μια φορά μόνο να μιλήσουμε, αλλά όσοι είμαστε στο χώρο ξέρουμε πάνω-κάτω τι είναι ο κάθε άνθρωπος και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα του και πόσο δίπλα στην ομάδα ήταν πάντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…