Κεντρική Γ' Εθνική Παρέμεινε στον Φίλιππο Βέροιας ο Σουτζόπουλος

Παρέμεινε στον Φίλιππο Βέροιας ο Σουτζόπουλος

dimitris sountzopoulos filippos veroias

Κάτοικος Βέροιας θα παραμείνει γι ακόμη μία χρονιά ο Δημήτρης Σουτζόπουλος, καθώς ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ήταν εξαιρετικός φέτος και μάλιστα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σουτζόπουλο για έναν ακόμα χρόνο. Ο 30χρονος power forward αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας μας την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όντας πρώτος σκόρερ της με 363 πόντους και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σ’ αυτήν, έχοντας σχεδόν πολιτογραφηθεί Βεροιώτης.

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα, η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει πυρετωδώς τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σουτζόπουλο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…