Κεντρική Γ' Εθνική Παρέμεινε στη ΧΑΝΘ ο Ζαφειρούδης

Παρέμεινε στη ΧΑΝΘ ο Ζαφειρούδης

giorgos zafeiroudis

Στον πάγκο της ΧΑΝΘ θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Ζαφειρούδης, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο του 2017 και θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας για ακόμη έναν χρόνο.

Αναλυτικά:

“Η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Ζαφειρούδη. Ο 51χρονος πετυχημένος Έλληνας κόουτς, εκτός από το αντρικό τμήμα, ταυτόχρονα ανέλαβε την καθοδήγηση και της εφηβικής μας ομάδας. Άμεσος συνεργάτης του και στα δυο τμήματα θα είναι ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς προπονητών, ο Τάσος Τζιόμαλος.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης θυμίζουμε πως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χ.Α.Ν.Θ. τον Ιανουάριο του 2017, έχοντας προηγουμένως λύσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ κι αφού είχε οδήγησε τον Δικέφαλο σε κατακτήσεις τίτλων με την παιδική(Πανελλήνιο πρωτάθλημα) και την εφηβική(πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ) ομάδα. Με την Χ.Α.Ν.Θ. θυμίζουμε πως κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής(4ος όμιλος) ενώ εξασφάλισε την νίκη σε αγώνα κατάταξης(μπαράζ) κόντρα στον Πρωτέα Γρεβενών. Με αυτό το αποτέλεσμα η Χ.Α.Ν.Θ. έγινε η 3η επιλαχούσα για άνοδο ομάδα στην Β΄ Εθνική.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με την προπονητική το 1993. Σε ηλικία 26 ετών ανέλαβε  την ομάδα του Ανατόλια, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ομάδα της ΜΕΝΤ, στον πάγκο της οποίας έμεινε για 4 χρόνια, πετυχαίνοντας μάλιστα την άνοδο της ομάδας από την Α2 στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ακολούθησαν συνεργασίες με: ICBS, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Λευκάδα, Γ.Σ. Λάρισας και ΠΑΟΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…