Κεντρική Γυναίκες Πανιώνιος: Παρέμεινε ο “κορμός”!

Πανιώνιος: Παρέμεινε ο “κορμός”!

Ο Πανιώνιος κρατάει τον “κορμό” του. Έπειτα από συζητήσεις του Άγγελου Τσικλήρα με τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματα του Ιστορικού, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Σοφία Γρηγορίου, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη και Τζούλη Στεφανίδου, ενώ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ακόμα μία αθλήτρια.

Η ανακοίνωση:

“Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Τσίκληρα, η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματα του Ιστορικού. Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι στην ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα συνεχίσει καταρχήν να αγωνίζεται η ΑΡΧΗΓΟΣ μας, Σοφία Γρηγορίου. Παράλληλα, παρέμειναν στο φετινό ρόστερ τόσο η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη όσο και η Τζούλη Στεφανίδου, με στόχο να ενισχύσουν φέτος ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας μας να διατηρηθεί στα περσινά υψηλά επίπεδα.

Απομένει η ολοκλήρωση της συμφωνίας για ανανέωση της συνεργασίας με μία ακόμη αθλήτρια, που αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα μας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Διοικούσα Επιτροπή θα επανέλθει με ανακοίνωση σχετικά με τα πρώτα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και είναι βέβαιο ότι όλες μαζί θα συνθέσουν ένα δυναμικό και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Εκ της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Τριπλή ενίσχυση για τις Εσπερίδες!

Από σαράντα κύματα έχει περάσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών μέσα σε μερικές μέρες, αφού …