Κεντρική Διεθνή Ομπράντοβιτς: “Είμαι πολύ χαρούμενος στη Φενέρ, αγαπώ τους παίκτες μου”

Ομπράντοβιτς: “Είμαι πολύ χαρούμενος στη Φενέρ, αγαπώ τους παίκτες μου”

zeliko obradovits

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε για ακόμα μία φορά πως είναι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε, ευχαρίστησε τον Αζίζ Γιλιντιρίμ και αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του στην Euroleague.

Η δήλωση:

“Aρχικά, πρέπει να πω κάτι που λέω πάντα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αζίζ Γιλντιρίμ, τον πρόεδρό μας, που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος ενός τέτοιου συλλόγου. Όλοι χρειάζονται χρόνο. Όταν ήρθα εδώ, είδα ότι ο καθένας είχε την ίδια άποψη. Όλοι ήθελαν να δουν την Φενέρ μέσα στους τους καλύτερους συλλόγους. Είμαστε σε αυτό το σημείο τώρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε υγιείς μέσα μας και είμαι ευτυχής να έχω καλές σχέσεις με όλους τους συναδέλφους μου, τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους υπαλλήλους μου, ειδικά με την ομάδα μου, γιατί εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα. Οι παίκτες μου ξέρουν πόσο πολύ τους αγαπώ, πόσο τους προστατεύω και τι κάνω με αυτούς», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος τεχνικός σε μέσο της Τουρκίας, προτού αναφερθεί στην πορεία της Φενέρ στην φετινή Euroleague:

«Είναι σπουδαίο να είμαι στο Final Four. Το Βελιγράδι ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εμάς. Είναι υπέροχο να το επαναλάβω τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι δύσκολο να το επαναλάβεις όταν υπάρχουν τόσες πολλές δυνατές ομάδες στην EuroLeague. Το περασμένο καλοκαίρι αφήσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες. Ο Μπόγκνταν, ο Ούντο και ο Άντιτς ήταν σημαντικοί παίκτες για εμάς. Ο Μπόγκνταν ήταν ο ηγέτης μας, ο Ούντο ήταν ο MVP του Final Four. Δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι που χάσαμε τον τελικό, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε πως δεν ήταν εύκολο να πολεμήσουμε και να φτάσουμε μέχρι εκεί».

Παράλληλα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε και για τον Ντράζεν Πέτροβιτς, τονίζοντας: «Η αφοσίωση του Ντράζεν στο μπάσκετ ήταν απίστευτη, είχε καθημερινά αυτό το πάθος. Ξυπνούσε στις έξι το πρωί και έκανε προπόνηση πριν το σχολείο, ενώ έκανε και μετά το μάθημα προπόνηση. Έτσι είχε την ευκαιρία να μεταβεί στην Ρεάλ Μαδρίτης σε πολύ μικρή ηλικία και να πάει στο ΝΒΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…