Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Ο Sean Sweeney στο “ΑΘΗΝΑ 2018”

Ο Sean Sweeney στο “ΑΘΗΝΑ 2018”

sweeney

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το μπασκετικό “θαύμα” του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Sean Sweeney θα συμμετέχει στο Διεθνές σεμινάριο ατομικής βελτίωσης “ΑΘΗΝΑ 2018”. Ο assistant coach των Milwaukee Bucks θα βρεθεί στην χώρα μας και θα προσπαθήσει να μεταφέρει μέρος από τις γνώσεις του και τις τακτικές του στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ.

Ο Sean Sweeney είναι ο προπονητής των Bucks που έχει επιφορτιστεί με την ατομική προπόνηση – βελτίωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είναι ο άνθρωπος που περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί του και είναι ο βασικός υπεύθυνος για το αποτέλεσμα που παρουσιάζει στα γήπεδα του ΝΒΑ ο Έλληνας διεθνής παίκτης.

Τα βασικά κομμάτια των ομιλιών του θα είναι Individual Defense(stance work, Zig zag, continuous close outs, mirror drill, close out to zig zag, close out to spots, 2.9 close out, run glide run, multiple efforts drill, P/R W/S man to help to close out, isolation technique, fronting to 3/4) και Individual offense (shooting, for improvement, form shooting, heavy ban, technique, hand off, finish of shot, drills).

Στο τέλος κάθε ομιλίας του θα είναι διαθέσιμος για ερωτήσεις – διευκρινήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…