Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Μαργαρίτης, οι οφειλές και οι… υπογραφές

Ο Μαργαρίτης, οι οφειλές και οι… υπογραφές

margaritis paok olympiakos

Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν άμεσα να τελειώσει το θέμα της παραμονής του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ακόμη και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα… Από το στρατόπεδο του “Δικεφάλου” στη πρόσφατη συζήτηση που έγινε, φανέρωσαν την τεράστια θέληση που έχουν για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ελληνα φόργουορντ. Βέβαια το να “πέσουν” οι υπογραφές, δεν είναι μόνο θέμα ικανοποίησης του παίκτη όσον αφορά το νέο -διετές- συμβόλαιο.

Στη μέση υπάρχουν και τα οφειλόμενα, ζήτημα κομβικό με ένα σεβαστό ποσό που έχει λαμβάνειν ο παίκτης (σχετικές διαβεβαιώσεις για ρύθμιση της οφειλής έχουν δοθεί από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ). Αυτά τα δύο θέματα (οφειλές και νέο συμβόλαιο) είναι αλληλένδετα και οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή για να προκύψει το… deal.

Όπως προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ είναι ο Μαργαρίτης, έτσι προτεραιότητα του παίκτη είναι ο “Δικέφαλος” και στις τάξεις των “ασπρόμαυρων” εκτιμάται πως κάποια στιγμή θα τελειώσει θετικά το θέμα της παραμονής του Ελληνα καλαθοσφαιριστή. Στο μεταξύ, τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση των στελεχών της ομάδας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…