Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Νέο ηχηρό “χτύπημα”!

Νέο ηχηρό “χτύπημα”!

katsivelis

Ο Προμηθέας Πατρών πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή πορεία την περασμένη σεζόν στη Basket League, καταφέρνοντας να τερματίσει στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και να πάρει το εισιτήριο για το Basketball Champions League της νέας σεζόν.

Η νέα χρονιά θα είναι ακόμα πιο απαιτητική για τους Πατρινούς, οι οποίοι έχουν μεγάλους στόχους και χρήματα για να τους πραγματοποιήσουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έκλεισαν τρεις Έλληνες παίκτες από το πάνω ράφι.

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, έχει κλείσει εδώ κι αρκετές μέρες τον Λεωνίδα Κασελάκη, ενώ συμφώνησε και με τον Δημήτρη Κατσίβελη! Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ θα κάνει κι αυτός το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Πάτρα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ποιοτικό ελληνικό κορμό της ομάδας.

Ο 27χρονος άσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟΚ, μετρώντας μέσο όρο 7,2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ. Η πλευρά του παίκτη είχε το δικαίωμα να κάνει opt out στη συμφωνία του με τους Θεσσαλονικείς μέχρι τις 30/6, πράγμα που κι έκανε προκειμένου να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Ο Προμηθέας του πρόσφερε συμβόλαιο που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ κι έτσι τον έπεισε να κατηφορίσει στην Πάτρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…