Κεντρική Γυναίκες Μελίσσια: Παρέμεινε η Μάλαμα και ο “κορμός” της ομάδας

Μελίσσια: Παρέμεινε η Μάλαμα και ο “κορμός” της ομάδας

Melissia

Στον πάγκο των Μελισσίων θα καθίσει και την επόμενη σεζόν η Μαργαρίτα Μάλαμακαθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν το συμβόλαιο τους για ακόμη μία χρονιά. Παράλληλα, ο ΚΑΟΜ ανακοίνωσε ότι στην ομάδα θα παραμείνουν οι Άννυ Κοιλιαρίδη, Χρύσα Δούρου, Δήμητρα Γιαννακοπούλου, Άννα Χιώτη και Θάλεια Καμμένουη, η Πόπη Ζακυνθινού που επανέρχεται στην ενεργό δράση και οι Νεανίδες Αντωνία Σταμούλη και Ίριδα Κωνσταντινίδου.

Αναλυτικά:

“Στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας του ΚΑΟ Μελισσίων, για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, παραμένει η Μαργαρίτα Μάλαμα. Στόχος της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα είναι, υπό τις οδηγίες της επιτυχημένης coach, να παρουσιάσει ένα σύνολο ακόμα πιο ανταγωνιστικό ώστε να αντεπεξέλθει, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2. Κοινή επιθυμία διοίκησης και προπονητικού επιτελείου, είναι η ανάπτυξη ενός σύγχρονου μοντέλου λειτουργίας, που θα στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι περισσότερες κινήσεις ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την coach Μάλαμα, ο Σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την «ακούραστη» Άννυ Κοιλιαρίδη (7η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα) η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του ΚΑΟ Μελισσίων, μαζί με την Χρύσα Δούρου , η οποία προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου. Παράλληλα, η πολύχρονη εμπειρία της σε συνδυασμό με την άκρως επιτυχημένη της χρονιά, οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με την Δήμητρα Γιαννακοπούλου. Τη ρακέτα θα συνεχίσει να «γεμίζει» με την εμπειρία της, παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Άννα Χιώτη, ενώ μαζί της, για μία ακόμα χρονιά, θα είναι η Θάλεια Κανέλλου.

Σημαντική προσθήκη και η επάνοδος της Πόπης Ζακυνθινού , η οποία μετά το «διάλειμμα» της περσινής περιόδου λόγω μητρότητας, θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας για 8η συνεχόμενη χρονιά. Δίνοντας πάντα βάρος στην αξιοποίηση των δικών του κοριτσιών, τη γυναικεία ομάδα θα συνεχίσουν να πλαισιώνουν και οι νεανίδες Αντωνία Σταμούλη (2002), και Ίριδα Κωνσταντινίδου (2002). Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τις αθλήτριες Ειρήνη ΑθανασίουΕριφύλη Σατρατζέμη και Γιώτα Κουρούβανη, για την προσφορά τους στο Σύλλογο και τους εύχεται καλή επιτυχία με δύναμη και υγεία στις νέες τους ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…