Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η συγκινητική ανάρτηση του Παππά για Γιαννακόπουλο με το πράσινο δωμάτιο του (vid)

Η συγκινητική ανάρτηση του Παππά για Γιαννακόπουλο με το πράσινο δωμάτιο του (vid)

nikos pappas panathinaikos

Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ο Νίκος Παππάς έστειλε το δικό του μήνυμα για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο γκαρντ του “τριφυλλιού” έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, παρουσιάζοντας και το καταπράσινο δωμάτιο του.

Η ανάρτηση του Παππά:

“Στη ζωή μας έχουμε μία σταθερά, την οικογένειά μας. Για μερικούς από εμάς που μεγαλώσαμε σε τέτοια μέρη όμως υπάρχει και μια δεύτερη οικογένεια που έγινε η αιτία και η αφορμή να αγαπήσουμε τον αθλητισμό μέσα από όλα αυτά που αυτή μας δίδαξε με τον τρόπο της. Και είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ξυπνάς μικρός κάθε πρωί βλέποντας στο δωμάτιό σου όλα όσα δημιούργησε αυτή η οικογένεια στη διάρκεια των χρόνων. Όλα αυτά που μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια. Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου, σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού μας”.

Στη ζωη μας εχουμε μια σταθερα..την οικογενεια μας..Για μερικους απο μας που μεγαλωσαμε σε τετοια μερη ομως υπαρχει και μια δευτερη οικογενεια που εγινε η αιτια και αφορμη να αγαπησουμε τον αθλητισμο μεσα απο ολα αυτα που αυτη μας διδαξε με τον τροπο της..και ειναι πολυ ομορφο συναισθημα να ξυπνας μικρος καθε πρωι βλεποντας στο δωματιο σου ολα οσα δημιουργησε αυτη η οικογενεια στη διαρκεια των χρονων..ολα αυτα που μας γεμιζουν χαρα και υπερηφανεια..Συλλυπηρητρια σε ολη την οικογενεια Γιαννακοπουλου..σε όλη την οικογενεια του Παναθηναικου μας.

A post shared by Nikos Pappas (@3pfamilia) on

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …