Κεντρική Basket League Άρης Γουλιέλμος: “Συγχαρητήρια στους πραγματικούς αθλητές του Άρη”

Γουλιέλμος: “Συγχαρητήρια στους πραγματικούς αθλητές του Άρη”

aris giorti

O Δημήτρης Γουλιέλμος βρέθηκε στην εκδήλωση του Α.Σ. Άρης κατά την διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα (σε στίβο, πετοσφαίριση, τζούντο, κολύμβηση, πυγμαχία, πάλη και kick Boxing).

Ο κ. Γουλιέλμος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες κολύμβησης που έφεραν επιτυχίες στον Άρη και παίρνοντας το λόγο από τον Πρόεδρο του Α.Σ.,  Γιάννη Ψηφίδη, τόνισε: “Ήρθαμε στο σπίτι μας. Εδώ είναι το σπίτι μας. Θα ήθελα να συγχαρώ κι από κοντά τους πραγματικούς αθλητές του Άρη. Γιατί οι πραγματικοί αθλητές είναι οι ερασιτέχνες. Οι επαγγελματίες είναι αυτοί που αρχίζουν και αλλάζουν τη συνταγή.

Εγώ στους επαγγελματίες είμαι, οι τίμιοι πρωταθλητές είναι οι ερασιτέχνες. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα σήμερα (06/06) να είμαι εδώ και να μοιραστώ κι εγώ αυτή τη χαρά που ζείτε εσείς. Συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταθλητές του Άρη. Τους εύχομαι καλή δύναμη κι όταν ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κ.Α.Ε., όπου μπορούμε να είμαστε δίπλα τους θα το κάνουμε. Στα τμήματα καλαθοσφαίρισης ήδη είμαστε, του χρόνου θα είμαστε πιο κοντά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…