Κεντρική Διεθνή Επέστρεψε στην Χαποέλ Χολόν ο Γκλεν Ράις

Επέστρεψε στην Χαποέλ Χολόν ο Γκλεν Ράις

rais jr

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον Γκλεν Ράις, ο οποίος γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του στην Χαποέλ, Γκάι Πνίνι. Σχεδόν δύο μήνες αργότερα – και αφού σε όλο αυτό το διάστημα ο Ράις παρακαλούσε να επιστρέψει, η ισραηλινή ομάδα έκανε την ανατροπή, ανακοινώνοντας ότι ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα ενόψει των ημιτελικών του πρωταθλήματος κόντρα στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ! Οι λόγοι που ανατράπηκαν βέβαια τα δεδομένα στην περίπτωσή του έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Οι τρεις λόγοι οι οποίοι επέστρεψε ο Αμερικάνος είναι οι εξής: 1. Οι μαζεμένοι τραυματισμοί βασικών παικτών άφησαν την ομάδα με μόλις 3 ξένους. 2. Η Χολόν είχε μαζεμένες ήττες και κόντεψε να αποκλειστεί στον πρώτο γύρο των playoffs χωρίς αυτόν. 3. Ζήτησαν (ξανά) την επιστροφή του οι συμπαίκτες του έπειτα από συμβούλιο που έκαναν κατά την διάρκεια της σειράς με την Χαποέλ Εϊλάτ. Για την ακρίβεια, είχαν ζητήσει από την διοίκηση την επιστροφή του πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς με το σκορ στο 2-1 υπέρ τους.

Όπως και να έχει, η επιστροφή του Ράις στην Χαποέλ Χολόν έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, παρά το γεγονός ότι το “θύμα” των γροθιών του Αμερικανού, Γκάι Πνίνι, έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι τον έχει συγχωρήσει. Μένει να φανεί πλέον τι θα ακολουθήσει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…