Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Από το Λαύριο στον Προμηθέα! “Πατρινός” ο Μέιερ

Από το Λαύριο στον Προμηθέα! “Πατρινός” ο Μέιερ

meier

Ήταν γνωστό αρκετές ημέρες και σήμερα (26/6) έγινε κι επίσημο. Ο Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόνι Μέιερ, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας, μετά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Λαύριο και διακρίνεται για το “φαρμακερό” περιφερειακό του σουτ. Πρόκειται άλλωστε για τον τρίτο πιο εύστοχο παίκτη της κανονικής περιόδου της περασμένης Stoiximan.gr Basket League, σουτάροντας με 44,5 % πίσω από τη γραμμή των 6,75.

Ο Προμηθέας αποτελεί την τρίτη ελληνική ομάδα της καριέρας του, μιας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Πάτρας, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει καλά την πόλη.

Η ανακοίνωση:

“Ο γεννημένος την 3η Ιουνίου 1990 στο Γουίλγουντ του Μιζούρι των Η.Π.Α., ύψους 2.04, forward φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Milwaukee κι έχει αγωνιστεί σε Frankston Blues (Αυστραλία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), SKS Starogard Gdański (Πολωνία), Απόλλωνα Πάτρας, ČEZ Basketball Nymburk (Τσεχία) και Λαύριο Megabolt.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο Τόνι Μέιερ αγωνίστηκε στο Λαύριο Megabolt, όπου σε 26παιχνίδια αναδείχθηκε 2ος σκόρερ (295), 3ος σε αξιολόγηση (274) και 3ος ριμπάουντερ (99) της ομάδας στην κανονική περίοδο. Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί πως ήταν ο 3ος σε εύστοχα τρίποντα (53) στην Stoiximan.gr Basket League, σουτάροντας μάλιστα με το πολύ υψηλό 44.5%”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…